Deputat Dănuț Aelenei: UDMR este mâna stângă...„murdară” a coaliției PSD-PNL

Deputat Dănuț Aelenei: UDMR este mâna stângă...„murdară” a coaliției PSD-PNL(1080)


Joi, 7 martie a.c., a avut loc săptămânala conferință de presă a Organizației AUR Constanța. Au fost prezenți președinta Organizației de femei, Stela Ioan, profesor universitar – Gabriela Andrei și deputatul Dănuț Aelenei.

Gabriela Andrei a caracterizat pe scurt întrunirea PPE de la București: „Ursula von der Layen în a venit la București să dea impresia acestor trădători locali că sunt importanți...Pentru tineri, pentru copiii noștri trebuie să luptăm. Pentru a apăra interesele naționale, ale românilor, trebuie ca un număr cât mai mare de membri AUR să ajungă în Parlamentul României”.”

Stela Ioan, a declarat că „anul 2024 trebuie să fie anul doamnelor, anul implicării acestora, activ, în politică. De aceea, am o invitație pentru sâmbătă, la orele 15.00, Ziua Porților Deschise, un eveniment dedicat, în special, etniilor. Ne-am însușit și am trăit, liniștit în această Dobroge a minorităților.”

La început, deputatul Dănuț Aelenei a felicitat doamnele și domnișoarele din Constanța cu ocazia zilei de 8 Martie.

Trecând la situația actuală politică, el a acuzat UDMR că face jocurile murdare ale coaliției PSD-PNL, în chestiunea comasării alegerilor. Declarația integrală o puteți urmări în următorul clip video:
 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri