Florentin Chiforeanu a fost ales în unanimitate președintele Filialei Județene a PUSL Constanța

Florentin Chiforeanu a fost ales în unanimitate președintele Filialei Județene a PUSL Constanța(1314)


Vineri seara, la un restaurant din oraș, PUSL-iștii constănțeni au îmbinat plăcutul (sărbătorirea Mărțișorului) cu utilul (alegerea conducerii filialei județene).

Au fost prezenți 500 de membri și susținători, majoritatea femei. La eveniment au fost invitați de marcă: Maria Grapini, europarlamentar PUSL, membră a Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European și Ionel Gae, președintele filialei Ialomița. Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj video de susținere a candidatului Gihan Eserghep: „Ești cel care să construiești Constanța și Mamaia, să dai vitalitate și să aduci turiști în România. Este o mare responsabilitate! Știu că poți! Încă o dată succes domnule Gihan și sunt ferm convins că succesul îți bate deja la ușă!”

Florentin Chiforeanu a reiterat cele trei proiecte ale sale: „Regularizarea cursului Dunării prin construirea a cel puțin o ecluză pentru a-i mări capacitatea de transport”, „Construiea unui pod peste Dunăre, la Izvoarele, lângă Ostrov”, ”Refacerea sistemului de irigații din județ, prin construirea de canale de aducțiune”.

La rândul său, Gihan Eserghep a declarat: „Primăria nu are deschidere față de cetățeni. (…) Vreau să lăsăm în urma noastră un oraș în care să ne dorim să locuim cu toții. Dacă tot cheltuim bani, haideți sa îi cheltuim cu cap. Este puțin până în iunie. Timpul scurt nu ne va dă voie să vorbim cu toți. Cea mai bună campanie electorală este cea făcută de la om la om„.

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat că are încredere în oamenii politici care provin din mediul privat, și că susține pe deplin candidatura lui Gihan Eserghep la funcția de primar al municipiului Constanța.

În urma votului tuturor participanților, Florentin Chiforeanu a fost ales președintele Organizației Județene a PUSL Constanța iar Gihan Eserghep a fost validat candidatul partidului la Primăria Constanța, și ales prim-vicepreședinte al organizației județene. Biroul Județean a fost completat de Geani Nebunu, Mirabela Cherim, Bogdan Ciobanu, Victor Bulacu, Mamudie Erdin, Bica Pavlov și Cristian Ionescu.

În final, Florentin Chiforeanu și echipa sa au oferit flori doamnelor și domnișoarelor precum și un frumos spectacol muzical, pentru a marca Ziua de 1 Martie.

 

 

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri