Ion Dumitrache: „Guvernările PSD au fost cele care au adus creștere economică în România și, totodată, au asigurat echitatea socială în țara noastră!”

Ion Dumitrache: „Guvernările PSD au fost cele care au adus creștere economică în România și, totodată, au asigurat echitatea socială în țara noastră!”(502)


În urma recentei vizite a premierului Marcel Ciolacu la Șantierul Naval Constanța, Ion Dumitrache, Președintele Organizației Municipale PSD Constanța, a transmis un mesaj ferm, subliniind angajamentul Partidului Social Democrat pentru susținerea investițiilor în România. Evenimentul a reunit lideri importanți din PSD, evidențiind determinarea partidului de a sprijini sectoarele economice interne și de a promova producția națională.

 

„Alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, precum și de alți reprezentanți din conducerea centrală a partidului, am fost prezent la vizita din Șantierul Naval Constanța.
A fost un eveniment care demonstrează, încă o dată, preocuparea Partidului Social Democrat pentru tot ce înseamnă investiții în România, ţară care produce și nu doar importă, așa după cum fals s-a acreditat ideea.
Iar în acest sens, cifrele vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte: industria din țara noastră are o pondere de 25% din PIB! Mai mult decât media din Uniunea Europeană, care este de 20%.
În calitate de social-democrat, dar și de investitor în Constanța, am certitudinea că premierul Marcel Ciolacu, membrii PSD din guvern și, nu în ultimul rând, specialiștii din partid vor continua proiectele și programele menite să dezvolte industria autohtonă.
Vreau să transmit un mesaj clar și evident tuturor cetățenilor: guvernările PSD au fost cele care au adus creștere economică în România și, totodată, au asigurat echitatea socială în țara noastră!”
, a transmis Ion Dumitrache. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri