Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
AUR aduce... lumină mai devreme la Sediul PSD Constanța.

AUR aduce... lumină mai devreme la Sediul PSD Constanța.(1608)


Miercuri seară, membri și simpatizanți AUR, au „asediat” sediul PSD Constanța, de pe Bd. Lăpușneanu.

În fruntea protestatarilor s-au aflat parlamentarii de Constanța: Evdochia și Dănuț Aelenei, Sorin Mateescu și deputatul FIN Dumitru Viorel Focșa, precum și Ovidiu Cupșa și Nicolae Vlahu, candidații la primăria Constanța, respectiv europarlamentare.

Mulțimea prezentă și-a manifestat nemulțumirea față de intenția actualei guvernări de a comasa alegerile din anul acesta.

În mod simbolic au fost aprinse candele „care simbolizează prohodul democrației în România”, conform declarațiilor senatorului AUR Evdochia Aelenei.

„Vrem dreptate, nu comasate”;
„Nu vrem să fim conduși de hoți”
;
„PSD și PNL aceași mizerie”; au fost scandate neîntrerupt de către manifestanți. Însă cele mai virulente atacuri au fost lansate în discursurile celor sus menționati.

Deputatul Dănuț Aelenei: „Comasarea alegerilor este varianta cea mai avantajoasă pentru PSD și PNL, pentru că ar maximiza șansele celor două partide”.

„Chiar dacă se va întâmpla (N.R. comasarea alegerilor), pentru că sunt capabili de un asemenea abuz, vom reuși să fim la vot mai mulți decât am fost în 2020 și vom câștiga alegerile“, a declarat deputatul FIN Dumitru Viorel Focșa

Ovidiu Cupșa și-a relansat sloganul său electoral „Dumnezeu să apere Constanța” și a cerut tuturor să se țină un minut de reculegere.

În final, Nicolae Vlahu a punctat foarte pertinent faptul că „prin comasare alegerilor îmi sunt încălcate drepturile constituționale în sensul că mi se limitează accesul de a candida și la alegerile europarlamentare și la alegerile locale”, făcând referire la dreptul de a alege și a fi ales.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri