Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Mangalia!

Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Mangalia!(506)


În vederea executării lucrărilor de racordare a conductelor nou înființate la sistemul centralizat de alimentare cu apă, de pe străzile 1 Decembrie 1918, Albatros și aleea Farului din municipiul Mangalia, echipele RAJA vor sista alimentarea cu apă miercuri – 07 februarie 2024, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

 

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Portului – Oituz – Negru Vodă – 1 Decembrie 1918 – Portului (cu străzile adiacente Albatros, Sirenei, Veteranilor, George Murnu, Teofil Sauciuc Săveanu, Vânători, Mircea cel Bătrân, I.C. Brătianu și Ștefan cel Mare.


Investițiile fac parte din Contractul de lucrări CL16: ”Rețele apă și canalizare Mangalia”, în valoare totală de aproximativ 41 de milioane lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri