Prima Adopție din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța în 2024- Corsa și-a găsit un prieten!

Prima Adopție din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța în 2024- Corsa și-a găsit un prieten!(249)


În această săptămână, un domn din municipiul Constanța și-a manifestat intenția de a face un gest nobil prin adoptarea unui cățel de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Alegerea sa a fost simplă, deoarece Corsa, o cățelușă în vârstă de 2 ani, i-a captat imediat atenția prin drăgălășia ei. Noul stăpân a fost cucerit și a decis să o ia acasă.

 

Astfel, Corsa a părăsit adăpostul municipalității în brațele noului său prieten, după finalizarea formalităților și primirea recomandărilor de la medicul veterinar.

 

Vă invităm să vă alăturați campaniei "Adoptă un cățel!". Facem apel la iubitorii de animale să adopte cu responsabilitate și să ofere cățeilor șansa la o viață mai bună.

 

Menționăm că toți cățeii disponibili pentru adopție gratuită sunt pregătiți complet: deparazitați, înregistrați în RECS, microcipați, vaccinați conform programului de vârstă și însoțiți de carnet de sănătate. Aceștia vor fi încredințați doar după consultarea medicului veterinar.

 

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului municipalității, situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fosta Vârful cu Dor nr.5).

 

Program cu publicul:

- Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00;

- Joi între orele 09:30-17:30.

 

Pentru mai multe detalii despre adopție, vă rugăm să contactați personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

 

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri