Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Senator AUR Evdochia Aelenei: Eu sunt convinsă că autoritățile își vor face datoria!

Senator AUR Evdochia Aelenei: Eu sunt convinsă că autoritățile își vor face datoria!(1041)


Așa după cum susțin mai mulți locuitori ai comunei Băneasa, veniți la sediul primăriei pentru a ridica banii aferenți ajutorului de încălzire, au fost alungați de primarul Paul Coliș după ce acesta a pulverizat spray paralizant pe holul pe care se aflau oamenii.

Mai mult decât atât, unii dintre beneficiarii ajutorului de încălzire susțin că și-au primit parțial banii cuveniți. Motivul? Primarul le-a reținut sumele în contul datoriilor pe care aceștia le au la primărie, dar nu le-a dat nici o chitanță. Și nici măcar nu au fost achitate sumele aferente tuturor.

Aflând despre această situația din Băneasa, Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța, a anunțat că așteaptă ca factorii abilitați în acest sens să cerceteze faptele și să ia măsuri în consecință.

„Vreau să vă spun, că în localitatea Băneasa, acum, este un protest în fața primăriei, unde au venit oamenii să-și ridice banii pentru subvenția la lemne. Acum și-au primit câțiva oameni banii, primăria le-a oprit ce datorii aveau, fără să li se elibereze chitanța pe sumele aferente, dar s-a sistat livrarea, și mulți dintre cei nevoiași, care stăteau în fața primăriei , deși aceasta era închisă. Ieri,  primarul Coliș i-a alungat, dând cu un spray lacrimogen. A fost anunțată poliția, a fost anunțat prefectul, am primit si noi telefoane. Eu sunt convinsă că autoritățile își vor face datoria. Sigur că domnul primar are alte planuri cu acei bani, dar o să ne lămurim și o sa aflăm ce s-a întâmplat cu acei bani în localitatea Băneasa.”, a declarat Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri