Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni(1015)


La data de 09.12.2013, între orele 12.30-15.30, poliţiştii Secţiei 2, Compartiment Sisteme de Pază, au organizat o acţiune pentru verificarea respectării prevederilor legale de către unităţile economice, cu privire la asigurarea cu dispozitive de pază fizică, sisteme electronice de alarmare împotriva efracţiei şi mijloace mecanico-fizice de protecţie, precum şi a transportului bunurilor şi valorilor, controlând 4 obiective.

Astfel a fost verificată o casă de schimb valutar/amanet şi 3 alte unităţi economice. Au fost verificate sistemele de alarmare antiefracţie, controlate 4 autospeciale transport valori, 16 agenţi de pază şi casieri controlaţi, 1 dintre aceştia fiind sancţionat contravenţional cu 300 lei. Totodată au fost efectuate instructaje cu personalul de pază verificat.

Tot ieri, între orele 18.00-20.00, poliţiştii Secţiei 3 împreună cu lucrători din cadrul I.J.J Constanţa, au organizat şi executat o acţiune, pe linia menţinerii ordinii şi liniştii publice, ocazie cu care au fost legitimate 17 persoane, atenţionate 6 şi confiscate 8 pachete cu ţigări în valoare de 80 lei.
De asemenea, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.250 lei.

 Între orele 17.00–20.00, poliţiştii Secţiei 1 au organizat o acţiune pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, ocazie cu care au fost legitimate 12 persoane, 2 fiind avertizate şi două sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 200 lei.

 

 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri