Emoții de Sărbători: Evdochia Aelenei în Proiectul „Clopoțelul de AUR”

Emoții de Sărbători: Evdochia Aelenei în Proiectul „Clopoțelul de AUR”(178)


Pe rețelele de socializare, am întâlnit ceva cu adevărat neașteptat - un moment de sinceritate și plin de emoție. Poate că luna sărbătorilor aduce la suprafață tot ce este mai nobil în noi, dar uneori ne mai reamintește și de frumusețea copilăriei.

În urma participării active la Caravana Medicală, senatorul AUR Evdochia Aelenei a demarat o nouă inițiativă lăudabilă pentru a sprijini copiii din familiile defavorizate din Dobrogea. Profund impresionată de dificultățile lor, prin proiectul 'Clopoțelul de Aur', Evdochia Aelenei aduce bucurie în inimile micuților care nu au avut șansa să primească vizita Moșului. În continuare, puteți găsi textul și videoclipul postate pe pagina de socializare a senatorului AUR Evdochia Aelenei:

„Este foarte important să nu uităm locul de unde am plecat, satul unde ne-am născut.
De aceea, ori de câte ori am privilegiul de a putea dărui ceva, îmi amintesc de copilăria mea – o copilărie pe o străduță de la sat, care în pragul sărbătorilor se umplea de zâmbetele și fericirea noastră, a copiilor de atunci.


Însă astăzi, străduța care era plină cândva nu mai are decât 5 copilași. Satul a îmbătrânit, tinerii au plecat, iar nepoții s-au născut departe de bunici.


Sperăm însă, cu acest proiect, să aducem zâmbetul și fericirea cu care am crescut noi la sat. Căci cea mai sinceră fericire este aceea a unui copil.”

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri