Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Încă o adopție cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate Constanța!

Încă o adopție cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate Constanța!(225)


Cu bucurie anunțăm încă o reușită a efortului nostru comun! Cu sprijinul dumneavoastră un cățel și-a găsit o nouă stăpână. Această adopție reprezintă un pas semnificativ către o viață mai bună pentru pufoșenia în vârstă de 3 luni.

 

Acum, Onix are parte de iubirea și căldura unei doamne generoase. Îndrăgostită de personalitatea jucausă și afectuoasă a cățelului, adoptatoarea a simțit că acesta este companionul perfect.


Felicitări noilor membri ai familiei și mulțumim tuturor celor implicați în această minunată adopție!


De asemenea, vă mulțumim pentru sprijinul acordat în cadrul campaniei "Adoptă un cățel!". Această poveste arată că o comunitate unită poate face o diferență semnificativă pentru animalele fără stăpân.

 

Persoanele interesate sunt încurajate să ia în considerare adopția, având în vedere că în adăpostul municipalității sunt peste 350 de suflete care își așteaptă omul lor.

 

Fiecare adopție schimbă destinul unui suflet pufos, iar impreună putem face un pas important în susținerea acestor gesturi nobile.

 

Reprezentanții Adăpostul public de animale abandonate Constanța vă așteaptă să veniți să adoptați căței pe str. Câmpul cu Flori nr.11, iar programul de vizitare este: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele 10:00-14:00; Joi 09:30-17:30.

 

Detalii suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0733045213. Adopția este gratuită!

 

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!   

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri