Actualizare 26 Noiembrie 2023, ora 15.00 – Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei

Actualizare 26 Noiembrie 2023, ora 15.00 – Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei(560)


Județul Constanța se află în continuare sub averitizare de Cod Roșu! Echipele care asigură permanența depun, încă din cursul acestei nopți, eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori se înregitrează fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este întreruptă.

Astăzi – 26 noiembrie 2023, ora 15.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Oituz, Culmea, Valu lui Traian, Poarta Albă, Cobadin, Viișoara, Cernavodă, Ștefan cel Mare, Făclia, Saligny, Poiana, General Scărișoreanu, Plopeni, Negru Vodă, Cotu Văii, Pecineaga, Moșneni, Vânători, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Cumpăna, Albești, Nicoale Bălcescu, Deleni, Dulcești, Aliman, Comana, Galeșu, Nazarcea, Eforie Nord, Independența, Viroaga, Adamclisi, 2 Mai, Limanu, Vama Veche, Eforie Sud, Tuzla, Olteni și Ostrov.

 

Și la nivelul Surselor care alimentează cu apă potabilă orașul Constanța (Palas, Cișmele, Galeșu și Constanța Nord) s-au înregistrat căderi totale de tensiune. În aceste condiții, consumatorii din mun. Constanța sunt afectați de lipsa apei. Echipele de intervenție fac manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării de apă la parametrii optimi, imediat ce se asigură alimentarea cu energie a surselor.

 

Facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924 tasta 3.

 

Amintim că în urma atenționărilor meteo, la nivelul municipiului Constanța sunt constituite 12 echipe de intervenție, iar în restul județului alte 9, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri