Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Deputat Aelenei: „Cum este posibil să repatriezi gratuit 300 de ucraineni și să nu fii în stare să-ți aduci proprii cetățeni, cărora le percepi contravaloarea biletelor de avion?”

Deputat Aelenei: „Cum este posibil să repatriezi gratuit 300 de ucraineni și să nu fii în stare să-ți aduci proprii cetățeni, cărora le percepi contravaloarea biletelor de avion?”(1548)


În cadrul săptămânalei conferințe de presă AUR Constanța au participat deputatul Dănuț Aelenei, candidatul la alegerile europarlamentare din partea AUR Constanța, avocatul Nicolae Vlahu și vicepreședintele organizației de Tineret AUR Constanța, Albert Andrei Stan, pentru a aduce în atenția publicului cele mai recente teme la nivel național și local.


Deputatul Dănuț Aelenei a acuzat atitudinea premierului Ciolacu în problema repatrierilor românilor din fâșia Gaza:

Cum este posibil să repatriezi gratuit 300 de ucraineni și să nu fii în stare să-ți aduci proprii cetățeni, cărora le percepi contravaloarea biletelor de avion? Guvernul să repatrieze întâi românii din Gaza, și apoi pe alții. Ciolacu a declarat arogant că nu este Crucea Roșie!”

În continuare, deputatul Aelenei a anunțat și deschiderea „Liniei Verzi” pentru ca, românii aflați în străinătate sau chiar stabiliți acolo, să fie ajutați în diversele probleme întâmpinate.

„ La legea pensiilor speciale, AUR a votat împotrivă. Magistrații beneficiază de niște pensii nesimțite. Nici partidul USR nu a fost de acord cu această lege. Am înființat o linie directă pentru cetăţenii din diaspora. Este un număr de WhatsApp prin care pot apela în cazuri de urgență. Am rezolvat și căsătoria unor cetățeni aflați în altă țară. Am sunat consulatul respectiv și am reușit să facem căsătoria celor două persoane.”, a mai precizat deputatul Aelenei.

 

Nicolae Vlahu a comentat: „Dacă USR ar fi acceptat să depună moțiunea de cenzură, Guvernul ar fi venit să dea explicații și s-ar fi oprit măcelul fiscal.”

 

Albert Andrei Stan: „Datorită educației, am reușit să pun în evidență rezultatele generaţiilor anterioare. Am terminat Facultatea de Horticultură. Am ales singura cale care gândește pentru români, partidul AUR. În urmă cu o săptămână am fost implicați în campania „Cumpără de la români”, când am susținut comercianţii din Piața Griviței și nu numai. Am discutat cu multe persoane despre problemele pe care le au, iar la nivelul Organizației de Tineret, avem planuri precum cursuri de inițiere în antreprenoriat și tururi în Parlament, unde să discutăm subiecte importante cu parlamentarii români.”

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri