Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PUSL Constanța își întărește forța partidului la Năvodari și Medgidia

PUSL Constanța își întărește forța partidului la Năvodari și Medgidia(1310)


Vineri, 20 octombrie 2023, Organizația PUSL Constanța a deschis două noi filiale în județ, la Năvodari și Medgidia.

 

Florentin Chiforeanu, președintele organizației județene PUSL Constanța, și Gihan Eserghep, președintele organizației municipale PUSL Constanța au organizat, însoțiți de membrii și simpatizanții partidului, o deplasare în cele două orașe

La Năvodari, a fost prezentat președintele noii filiale, Bogdan Lazăr. Acesta și-a exprimat dorința de a schimba orașul și de a îmbunătăți calitatea vieții.
.
„Astăzi (n.r. vineri) am înfiinţat filiala orașului Năvodari. O grămadă de oameni inimoși. Lângă mine a fost Bogdan Lazăr, șeful filialei Năvodari. El este mai timid. Din acest moment începe activitatea. Filiala are 22 de membri. Nu avem un target ca număr de membri. Vrem să obținem 6 la sută în fiecare localitate și în ansamblu pe județ. Există oameni dornici să intre în partid. Deocamdată, în afară de mine, absolut toți membri acestui partid sunt oameni noi în politică”, a declarat Florentin Chiforeanu.

 

După Năvodari, caravana PUSL Constanța a ajuns la Medgidia, unde s-a înființat o nouă filială condusă de Mirabela Cherim. Florentin Chiforeanu a subliniat importanța implicării tinerilor în producerea schimbărilor majore în Medgidia.

Mirabela Cherim a vorbit despre nevoia de a îmbunătăți școlile și de a crea grădinițe cu program prelungit pentru a sprijini părinții care lucrează.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să deschidem această filială la Medgidia. Aşteptăm cu drag pe toată lumea în oraşul nostru. Ceea ce consider eu că ar trebui să fie puţin schimbat aici sunt şcolile, care sunt în proces de renovare. Toţi copiii sunt mutaţi dintr-o şcoală în alta pentru că acest proiect legat de şcoli se finalizează la sfârşitul lunii decembrie. Avem nevoie de grădiniţe cu program prelungit pentru că în Medgidia sunt doar trei şi nu fac faţă. Sunt foarte mulţi copii care au nevoie de aşa ceva pentru că de cele mai multe ori părinţii lor lucrează. Ne dorim să organizăm mai multe întruniri şi mai multe şedinţe în cadrul cărora oamenii să îşi spună punctul de vedere. Schimbarea pleacă de la noi şi de la tinerii de aici din oraşul Medgidia”, a precizat Mirabela Cherim, şefa filialei PUSL Medgidia.

 

Gihan Eserghep a subliniat nevoia de a crea mai multe locuri de muncă în Medgidia, inclusiv extinderea parcului industrial și renovarea locurilor de joacă din parcuri. De asemenea, a menționat legătura dintre canalul Dunăre-Marea Neagră și nevoia de a investi în infrastructură pentru a sprijini dezvoltarea orașului.

„În Medgidia trebuie să existe mai multe locuri de muncă. Trebuie să se mărească parcul industrial de care Medgidia beneficiază la această oră. Spre deosebire de oraşul Constanţa, fiind singura localitate din judeţul Constanţa în care s-a construit o fabrică de la zero după Revoluţie, Medgidia beneficiază de fabrica de amidon. Sunt investitori privaţi, dar sunt investiţii. Să nu uităm că acel canal face legătura până sus la Marea Nordului. În ultimii ani s-au format unele locuri de joacă, dar în multe parcuri este nevoie de repararea acestor locuri de joacă pentru că sunt periculoase pentru copii. Este nevoie de infrastructură, iar orice schimbare este benefică pentru locuitorii acestui oraş”, a declarat Gihan Eserghep.


Aceste acțiuni ale Organizației PUSL Constanța reprezintă eforturi de implicare în comunitate și de îmbunătățire a calității vieții în Năvodari și Medgidia.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri