Atenție, în perioada 18 – 19 octombrie 2023 o parte din orașul Ovidiu va fi afectat de lipsa apei!

Atenție, în perioada 18 – 19 octombrie 2023 o parte din orașul Ovidiu va fi afectat de lipsa apei!(261)


Pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție din orașul Ovidiu, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de miercuri – 18 octombrie 2023, ora 22.00, până joi – 19 octombrie 2023, ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei abonații din localitatea Ovidiu - partea dreaptă, sens de mers Constanța – Lumina, blocurile ANL și Fabrica de Ciocolată.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL 22: “Rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana. Aducțiuni Ovidiu, Poiana. Rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana” în valoare de aproximativ 70 milioane lei. Obiectiv: Reabilitare conducte de aducțiune - supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri