Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Vergil Chițac – mincinosul mincinoșilor?

Vergil Chițac – mincinosul mincinoșilor?(2947)


Recent, din Primăria în care se ascunde edilul Vergil Chițac de întrebările și criticile constănțenilor pentru cei trei ani de minciuni și dezastru, a plecat o informație extrem de interesantă care îi vizează în mod direct pe locatarii cartierului social Henri Coandă. Mai precis, cu un an înainte de alegeri, navetistul de Eforie a aruncat în spațiul public un subiect extrem de incitant, precum pescarul nada la pește: relocarea întregului cartier din Tomis Nord, la periferia municipiului Constanța, în capătul fostei Zone Industriale.

Da, Vergil Chițac, cel care nu a fost în stare să închidă niciun șantier în trei ani de zile, care nu a fost în stare să amplaseze nici măcar un container din promisul spital modular în doi ani de zile, care nu a fost în stare de nimic din programul său de campanie electorală, vine cu o nouă promisiune menită, evident, să „pescuiască” voturile locuitorilor din Tomis Nord, exasperați de înclinațiile infracționale ale unora dintre locuitorii cartierului social vecin.

Ce nu spune Chițac cu privire la această nouă momeală electorală este că numai elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona împricinată va dura cel puțin jumătate de an, lucrările edilitare vor dura și ele o grămadă, cât despre containere, achiziționarea unora noi înseamnă o grămadă de bani, pe care bugetul nu îi are, iar mutarea celor deja existente în cartier ridică multe alte probleme, cum ar fi, unde-i duci pe locatarii și cu ce faci cu dotările interne până le așezi pe noul amplasament? Cu alte cuvinte, disperat după voturi, Chițac face o promisiune locuitorilor din Tomis Nord, care nu se poate materializa într-un mandat, așa cum, în campania electorală a anului 2020, le promitea locuitorilor din Henri Coandă: „Nu-i credeți pe cei care spun că-i vor reloca pe romii din Henri Coandă la periferia orașului. Este discriminatoriu, neomenesc, antieuropean și riscăm să fim pe contrasensul istoriei”.

Ei bine, domnule ipocrit Vergil Chițac, mutarea cartierului Henri Coandă în capătul Zonei Industriale a municipiului Constanța este un gest discriminatoriu, neomenesc și antieuropean, iar dumneavoastră sunteți pe contrasensul istoriei, spre coșul de gunoi al istoriei.

    

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri