Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Primăria Cumpăna: 
LA MULȚI ANI, DRAGI DASCĂLI!

Primăria Cumpăna: LA MULȚI ANI, DRAGI DASCĂLI!(178)


ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI

 

„O educație bună este izvorul întregului bine în lume.ˮ
Immanuel Kant

 

La ceas de toamnă și culoare, pe 5 octombrie, este sărbătorită Ziua Mondială a Educației, deoarece educația schimbă, modelează și înnobilează, transformă în bine și aduce evoluție. Educați suntem oameni liberi și puternici!

Dragi dascăli, vă mulţumim că ne-aţi călăuzit paşii spre lumina învăţăturii, ne-aţi ajutat să trecem cu mintea dincolo de paginile cărţilor, ne-aţi ocrotit cu căldură părintească şi ne-aţi arătat cum putem descoperi resurse nebănuite în conştiinţa şi în imaginaţia noastră, devenind oameni puternici, realizaţi în viața personală şi profesională.

Sărbătorind profesorul, învățătorul, și nu în ultimul rand educatorul, elogiem eforturile prin care se modelează permanent suflete, conştiinţe, mentalităţi, se cultivă valori și atitudini, se dezvoltă competențe și capacități dintre cele mai variate.

Felicitându-vă pentru performanţele dumneavoastră, vă transmitem, totodată, preţuirea noastră, vă mulțumim și suntem recunoscători pentru munca și dăruirea cu care ne-ați ajutat să devenim oameni cu adevărat.

 

LA MULȚI ANI, DRAGI DASCĂLI!
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri