Salvează vieți, adoptă un cățel!

Salvează vieți, adoptă un cățel!(252)


Sute de câini de rasă comună aflați în Adăpostul public pentru Animale Abandonate așteaptă să facă parte dintr-o familie. Prin decizia de a ajuta un câine, salvăm nu doar viața cățelului adoptat, ci în același timp asigurăm locul în padoc pentru un alt patruped.

Primăria municipiului Constanța încurajează iubitorii de animale să se alăture campaniei „Adoptă un cățel”. Persoanele interesate pot veni la Centrul de adopții canineNorocel”, strada Răscoalei 1907, nr.4, Constanța sau la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, str Câmpul cu Flori, nr11 (fostă Vârful cu Dor, nr.5). Aici, avem mulți căței simpatici și disponibili spre adopție gratuită.

Printre aceștia se află și Ciuci, o cățelușă în vârstă de 4 luni, absolut încântătoare și extrem de prietenoasă.

În cazul în care vă decideți să o adoptați trebuie să știți că adopția se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:

a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Solicitările pentru adopție se pot introduce imediat ce câinele a fost instituționalizat, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării. Câinii vor fi încredinţaţi prin contract de adopție și numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri