Sezon competițional la volei: CS Medgidia participă  cu 4 echipe înscrise în campionatele naționale!

Sezon competițional la volei: CS Medgidia participă cu 4 echipe înscrise în campionatele naționale!(291)


💫Prima dintre ele este formația senioarelor, care va activa în Divizia 2, Seria Est, alături de CSM Focșani 2007, CSM Corona Brașov 2, CSM București 2, CTF București și CSU Hygienium Galați. Campionatul pentru ele va începe pe 7 octombrie, iar la finalul sezonului se califică în faza semifinală primele două locuri din fiecare serie.

🤩Fetele noastre vor fi coordonate de pe banca tehnica de Dumitrescu Vicențiu Robert

💫Speranțele sunt în Seria E, alături de CS Axiopolis Cernavodă, CSS 6 București și CSSS 5 București. Debutul pentru ele va fi în perioada 27-29 octombrie, iar in faza semifinală vor ajunge doar primele 2 locuri din serii și cele mai bune 4 echipe de pe locul 3. Destinele vor fi ghidate și în acest sezon de antrenorul Nicoleta Cangea, care va fi alături și de fetele de la mini-volei.

💫Cele mai mici voleibaliste vor începe noul sezon pe 20-22 octombrie, în Seria C, unde le vor adversare la fileu pe: CSM Constanța, ACS Flamingo Volleyball Club, CS Axiopolis Cernavodă. Vor ajunge în faza semifinală primele 2 locuri din serii și cele mai bune 6 echipe de pe locul 3.
💫Cadetele sunt primele care pășesc pe teren, pe 30 septembrie. Se află în Seria D, alături de încă 6 echipe. CS Axiopolis Cernavodă, CSM Ploiești, CSS Târgoviște, CS Dacia Mioveni 2012, CSM Constanța și CSS 1 Top Volei 05 Constanța.

💫La fel ca la mini-volei se califică în faza semifinală primele două locuri din serii și cele mai bune 6 echipe de pe locul 3. Pe banca tehnică va sta alături de ele Mihaela Isac.

🥁Așadar, vom avea un sezon plin de competiții, emoții, faze frumoase și de multe echipe care vor veni aici la Medgidia!

🤩Sperăm să ne fiți alături, ca în fiecare an!💫

 

 

🤍💙#CSMedgidia #FRV #OMareFamilie 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri