Deputat Focșa -  STRATEGIA NAȚIONALĂ DE VACCINARE, O CAPCANĂ A AUTORITĂȚILOR 

Deputat Focșa - STRATEGIA NAȚIONALĂ DE VACCINARE, O CAPCANĂ A AUTORITĂȚILOR (942)


Oamenii din toată lumea ar trebui să se gândească de ce spun aceste lucruri despre vaccinarea totală, mai ales după tot ce am îndurat și am aflat în ultimii ani despre virusul COVID, despre obligativitate, despre vaccinuri.

A fost o aventură uimitoare, fără precedent în istorie, oferind noi dezvăluiri în fiecare zi. La început, nu am știut aproape nimic despre virus: ce era, de unde provenea, cât de periculos era în realitate și cum trebuia tratat. Am intuit însă că, în spatele călcării în picioare – perfect coordonate –a drepturilor umane fundamentale, a suspendării relațiilor normale medic-pacient și a practicilor medicale standard aprobate simultan în numeroase țări, după răspândirea virusului, se ascundea ceva foarte rău.

Lucrătorii din sănătate care nu s-au conformat au fost pedepsiți. Companii, agenții guvernamentale, școli și universități au concediat sau exmatriculat cu cruzime mii de persoane care au refuzat să se supună. Mai rău, bisericile au cedat presiunii guvernelor și și-au închis porțile, pedepsind clerul și laicii care ignorau directivele extreme și iraționale.

Cea mai mare parte dintre oameni s-au transformat în niște drone obediente, fără a-și mai pune întrebări despre toată această nebunie. Ca și cum am fi fost drogați.

Avem acum majoritatea răspunsurilor la întrebările inițiale. Pentru cei mai mulți, COVID-ul nu s-a dovedit mai periculos decât gripa obișnuită. Dar gripa ucide de multă vreme, anual, milioane de persoane dintre cele mai vulnerabile. COVID-ul a făcut la fel. Am aflat însă că 85% din toate aceste decese puteau fi evitate. Un mare număr de persoane au murit – mai bine zis au fost ucise – din cauza protocoalelor spitalicești obligatorii pentru tratarea COVID, care interziceau utilizarea unor protocoale mult mai puțin costisitoare, dar care erau mai sigure și mai eficiente.

Știm acum cu toții că virusul COVID este o armă biologică creată deliberat, la fel și injecțiile COVID – pe care ar trebui să refuzăm să le numim „vaccinuri”, deoarece au oferit avantaje foarte puține sau deloc. Știm că a existat și o puternică implicare militară în crearea și producerea virusului și a injecțiilor.

În continuare, nu cunoaștem care sunt efectele pe termen lung ale virusului și ale injecțiilor. În ce privește injecțiile, chestiunea este extrem de îngrijorătoare. Bunul simț obișnuit ar trebui să îi spună oricui să facă exact contrariul a ceea ce aceste obscen de puternice persoane și organizații recomandă sau insistă.

Și, totuși, milioane de suflete sărmane încă mai poartă acele nefolositoare și dăunătoare măști, pentru că doctorii lor sau membrii familiei lor influențați de media fac presiuni asupra lor, pentru că la locul de muncă sau în universități sunt încă în mod straniu solicitate sau din alte motive.

Nici unul dintre aceste motive nu merită riscul, aș cum ne spunea într-o discuție particulară deputatul constănțean Dumitru Viorel Focșa. Este adevărat că majoritatea celor care s-au înțepat par să fie bine și nu au suferit încă nici o reacție adversă vizibilă. Însă, a lua o decizie majoră pentru sănătate doar pe baza acestei simple observații este o nebunie. Înseamnă să confundați dorințele cu realitatea.

Numeroși oameni de știință au avertizat că este periculos să „vaccinezi” persoane cu un vaccin experimental împotriva unui virus nou, în timpul unei pandemii, deoarece acesta creează variante mai periculoase, care ar putea avea consecințe catastrofale pe termen lung. Știm de asemenea că injecțiile ARN-mesager au un potențial de modificare a geneticii umane din cauza modului în care sunt create. De aceea, sunt numite mai corect „terapii genetice”.

Atunci, injecțiile trebuie să aibă un alt scop. Ce scop? Trebuie să fie ceva foarte important. Se cheltuie multe miliarde pentru asta, iar drepturile și libertățile sunt călcate în picioare peste tot, pentru ca acest program să fie impus.

Principalii promotori ai „vaccinurilor” sunt adepți ai globalismului și ai Noii Ordini Mondiale, care în mod deschis au vorbit, finanțat și lucrat la mijloacelor de folosire a tehnologiei pentru a controla oamenii și pentru a combina omul cu tehnologia –Transumanismul.

Dacă credeți în Dumnezeu, veți găsi o cale. Dacă nu, vă va fi mult mai dificil și aveți șanse mai mari să vă prăbușiți din cauza disperării sau a presiunilor de a vă supune pretențiilor globaliștilor.

Pe de altă parte, e foarte greu să-ti găsești locul în luptă când ceilalți membri ai familiei nici nu vor să audă adevărul, dar să mai și lupte. Cel mai dureros lucru e să vezi că aceia pe care ii iubești, nu vor să audă nimic; să te simți în casă ta ca pe Titanic. Mulți au rămas hipnotizați de frica instaurată de șarpe. Cu multă răbdare și față de noi înșine și față de aproapele trebuie să trăim azi. Unele zile nu sunt ușoare.

În pandemie, spitalele au fost aproape închise, pentru a se concentra pe cazurile de „această boală nenorocită”. Oamenii au fost privați de minime îngrijiri medicale și de medicamente, cu toate că românii plătesc miliarde de euro anual cu titlu de CASS. Din acest motiv, mulți au pierit, mulți au suferit. Cazurile de malpraxis au explodat, foarte multe decese fiind în mod greșit atribuite sus-zisei boli pandemice (nu uitați niciodată modul atroce în care s-au făcut înhumările în acea perioadă).

Oamenii sănătoși au fost, pur si simplu, arestați medical – au fost denumiți asimptomatici, parcă în disprețul științei și al eticii medicale. Copiilor li s-a furat copilăria, fiind ascunși ani de zile în spatele inutilelor măști. Serurile așa-zis imunizatoare, care au fost niște experimente medicale și psihologice (autorii s-au jucat chiar și cu manipularea genetică), nu doar că s-au dovedit inutile – se vede clar azi că sunt și nocive.

Nimic din cele 1291 de efecte secundare sau adverse ale acestor seruri experimentale nu a fost ratat. Cel puțin deocamdată, nimeni nu a fost găsit vinovat și, evident, nu a fost pedepsit. Nenorocirea este că această ideologie totalitară botezată știință ne-a costat și ne costă continente de bani, iar hoții și beneficiarii bunurilor furate nu au fost pedepsiți (și nici nu par a fi șanse să se întâmple așa ceva).

Dumitru Viorel Focșa spune că a sosit momentul, pentru fiecare dintre noi, să aleagă între demnitate și umilință, între suveranitate și supunere, între libertate și sclavie, între voința individuală și dictatura medicală. Vaccinarea obligatorie a întregii populații a României, cu toate serurile posibile și imposibile, este la doi pași de implementare!

Cine înțelege, ia atitudine acum, cât se mai poate, pentru cine nu înțelege, nu mai există cale de întoarcere. Din păcate mulți au renunțat și renunță în fiecare zi la drepturile și libertatea lor. Sper să se trezească odată acest popor și să nu mai accepte umilința, sperăm.

Încă sperăm ca trezirea să vină din disperare, dacă până acum nu am reușit. Ministerul Sănătății, condus de fiul unui torționar comunist, vrea "înțeparea" românului...de la ăl cu țîța-n gură pân' la ăl cu barba sură. Noi ce facem? Accesul la înțepare nu e egal cu obligativitatea la înțepare....sunteți duși cu capul, mulți?

Strategia este venită de la OMS, deci o mare capcană. Italia, în urma vaccinării, are cei mai mulți morți. Vaccinurile să fie făcute în România prin vechile metode fără proteina spike care ucide .
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri