"Vacanță Activă” a parlamentarilor AUR Constanța: Vizite, proiecte și angajament politic(648)


Ieri dimineață a avut loc conferința de presă săptămânală a Organizației AUR Constanța, eveniment la care au participat senatorii Evdochia Aelenei, Sorin Cristian Mateescu și avocatul Nicolae Vlahu, candidatul formațiunii județene la alegerile europarlamentare din 2024.

Ambii senatori constănțeni au subliniat că și-au petrecut timpul într-o "vacanță activă", desfășurând diverse activități sub umbrela programului "Vara românilor". Aceste activități au inclus vizite în mai multe comune, unde s-au întâlnit cu cetățeni, pentru a discuta cu ei și pentru a le solicita sugestii și opinii. Senatorul Mateescu a fost profund impresionat de aspectul comunei Chirnogeni. 

În cadrul campaniei "Ghiozdănelul de Aur", senatorul Sorin Cristian Mateescu a străbătut localitățile Stupina, Tortomanu, Nazarcea și Țepeș Vodă. 

 “Am avut onoarea de a distribui sute de ghiozdane complet echipate către copiii din comunitățile defavorizate din întreaga țară. Privind chipurile lor pline de entuziasm și fericire atunci când și-au primit ghiozdanele, am simțit un sentiment coplesitor, greu de descris în cuvinte. Acesta este adevăratul motiv pentru care facem acest lucru - pentru a oferi copiilor șanse egale și pentru a le da șansa de a-și îndeplini visele și ambițiile.”, a declarat senatorul Mateescu.

Senatorul Evdochia Aelenei a încheiat inițiativa "Ghiozdănelul de Aur" în localitățile Băneasa și Negreni. De asemenea, a anunțat că începând cu data de 11 septembrie, "Caravana medicală AUR" va demara la Negru Vodă, urmând ca pe 13 septembrie să ajungă la Cobadin și pe 15 septembrie la Peștera. Această caravană constă într-un spital mobil echipat cu aparatură medicală și personal specializat, care va oferi consultații gratuite cetățenilor.

“Spitalul mobil a cuprins și cuprinde toată România. Caravana medicală o sa vină în județul Constanța pe 11 septembrie în Negru Vodă, după Cobadin și Peștera. Caravana este a noastră, a tuturor. Noi avem mare nevoie de această caravană pe timp de vară, atunci când populația se triplează. În acest sens am rugat să se construiască un spital regional la Constanța, dar proiectul a afost respins proiectul. Nu avem nici o secție de mari arși, chiar dacă avem platforma Midia, unde știm câte accidente au avut loc. “, a declarant senatorul Aelenei.

În ceea ce privește activitățile strict politice, senatorii constănțeni au declarat că oferă sprijin total și necondiționat candidatului AUR pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Cu toate acestea, candidatul nu a fost încă nominalizat oficial și va fi prezentat public în momentul în care va fi desemnat printr-un vot democratic.

De menționat este faptul că Organizația AUR Constanța are o structură atipică, neavând un președinte sau alte funcții de conducere tradiționale. În schimb, se bazează pe un fel de consiliu director în care se iau deciziile importante.

În încheiere, avocatul Nicolae Vlahu a citat cu satisfacție din cel mai recent sondaj INSOMAR, în care AUR conduce în preferințele românilor pentru viitoarele alegeri europarlamentare.

De asemenea, avocatul Nicolae Vlahu a pledat pentru introducerea testelor antidrog în școli, dar numai cu acordul explicit al părinților. El a exprimat indignare față de genul muzical tramp, ale cărui versuri promovează toleranța sau chiar încurajează utilizarea substanțelor halucinogene.

 

Conform reprezentanților AUR Constanța, pe data de 16 septembrie va avea loc, la Centrul Expozițional, prezentarea europarlamentarilor AUR. De asemenea, în ceea ce privește candidatul partidului din 2024 pentru Primăria Constanța, acesta va fi anunțat până la sfârșitul acestui an.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri