Atenție, se oprește apa în localitatea Poarta Albă!

Atenție, se oprește apa în localitatea Poarta Albă!(235)


Ca urmare a lucrărilor de reabilitare și modernizare realizate la nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Poarta Albă din județul Constanța, RAJA SA va efectua în această perioadă cuplarea la sistemul centralizat a noilor conducte executate pe străzile Castanului, Garoafei, Privighetorilor, Laurei și Sălciilor.

De aceea, se va întrerupe furnizarea apei în zilele de 04, 05, 06, 07 și 11 septembrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 13:00. Vor fi afectați toți locuitorii din satul Poarta Alba.

 

Investiția face parte din CL 20: Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu, în valoare de aproximativ 37 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.


Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri