Dumitru Viorel Focșa: „Hoții tac și fac la Poșta Română”

Dumitru Viorel Focșa: „Hoții tac și fac la Poșta Română” (820)


Redacția noastră a fost printre puținele din țară care a publicat mai multe articole legate de situația explozivă de la Poșta Română. Unde în continuare un personaj dubios precum Florin-Valentin Ștefan, director general provizoriu își cam face de cap, ocrotit de cercurile politice. A aflat de insolita situație și deputatul constănțean DUMITRU VIOREL FOCȘA, devenit cu timpul vocea cetățeanului român. Asta după ce a fost sesizat că nu maai puțin de cinci sute și ceva de angajați sunt disponibilizați de aici în mod ilegal.

 

Da, vorbim de instituția înființată în 1862, la trei ani după Mica Unire, unde în prezent funcționează o societate pe acțiuni, cu 75 la sută aparținând Ministerului Comunicațiilor și-atenție!-25 la sută Fondului Proprietatea. Mai mult, ni se vobește de o ciudată prietenie între al nostru președinte ca și cel al Poștei din Ucraina, Benoit Pleska, cu cetățenie belgiană, care este membru al CA al Poștei Române chiar dinainte de a porni conflictul armat dintre Rusia și Ucraina.

 

De conflict de interese ce să mai vorbim? Sau de banala concurență? În plus, un hectar din zona Otopeni unde trebuia construit un Centru de stocare al corespondenței a fost transferat peste noapte prietenilor ucraineni care vor ridica ei edificiul..

 

Nu vi se pare ceva ciudat, petrecut sub ochii autorităților? Nouă, da. Inclusiv concluzia trasă de domnul Focșa: ca să fii în UE nu trebuie să deții nimic. Curând țara noastră va fi ca un hoit de care trag hienele. Este vina noastră că dormim somnul cel de veci. Am ajuns un popor de sclavi. Mai grav este ca lăsăm în urma copiii care vor trăi vremuri cumplite. Chiar părem ratați globali pentru toat javrele. Ce cauta Ucraina băgată în treburile noastre, și ne-am săturat de linsul ucrainienilor!

 

Colegul Ionuț Mucenic ne scrie că Poșta din Belgia care se numește POST este cotată cel mai bine unde toată corespondența și coletăria de la toate instituțiile inclusiv cele de la Comunitatea Europeană se face numai prin aceasta. Timp în care aflăm cu stupefacție că nici poșta nu mai este a noastră. Doamne ferește, am ajuns sa nu mă mai mire nimic.! După cele relatate se încearcă, ca ucrainieni să ne acapareze și sa pună stăpânire pe toată țara care este vândută bucată cu bucată. A început dezmembrarea ultimelor instituții construite cu sudoare de părinții noștri.

 

Ministrul Apărării ce face? În orice țară Poșta este o instituție strategică în caz de război. Ucrainenii stau cu mâna întinsă la noi, dar au bani să cumpere terenuri și acțiuni la societățile comerciale românești. Asta mai lipsea, .nu-i destul că ne-au ocupat porturile, străzile. Ne vor obliga să primim pensii numai pe card, desființând poșta! Chiar suntem luați de proști. După toate aparențele ne bagă și pe noi cât de curând în război. Sa ne ferească Dumnezeu.

 

Halucinant. România a întrat pe tobogan. Vor să bage identitatea digitală. Ce capitalism mizerabil .... Tot înainte cu el ...Acum sunt 512 familii distruse în mod abuziv, familii cu copii. Nimeni nu poate atenta și înstrăina vreun bun al statului român, stat care înseamnă poporul român, de siguranță și interes național. Nu există lege care să permită așa ceva. Constituția este legea oricărui stat din lume.

 

Trădare la EA acasă. V-a fost frică de Ruși. Cine conduce Ucrania? Americanii. Ne fuge țara de sub picioare. Unii analiști afirmă chiar că închid Poșta să elimine și banii lichizi. Așa o fi? Vom trăi și vom vedea. De aceea ne-am permnis să punem acest titlu analizei noastre politice de azi.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri