Recurs la mutarea FCSB în Ghencea

Recurs la mutarea FCSB în Ghencea(495)


 Cum spuneam în articolul de ieri, a câștigat Armata și așteptăm recursul FCSB, adică ce ordin dă onor Prim-Ministrul României. Nelăsându-se așteptat nici 24 de ore, a venit ordinul Premieruli: Corpul de Control în Ghencea!!!

Spun surse din Guvern pentru Pro Sport că vor verifica cum a fost administrat stadionul Steaua din 2021 până acum. La “sânge” , spun sursele din Guvern, conform ProSport, că a cerut dl. Ciolacu să fie făcute aceste verificări. Venituri, cheltuieli și ce se mai găsește, contabilicește vorbind, prin gestiune.
     

Ce ziceți de asta? Noi v-am spus de ieri că urmează un recurs, da' nu ne gândeam că vine așa repede. Da' oare ce înțeleg oamenii de rând din această dispută?
 

În traducere liberă, cum îmi spunea un prieten astăzi, lucrurile stau cam așa: Guvernul se luptă cu MAPN în câmp deschis, nu în culise cum se fac aceste lucruri, să dea stadionul Steaua unui privat. Ehe, asta DA luptă!

 

Dar, mă întreb eu, Armata și Guvernul nu sunt instituții ale statului? Nu sunt în aceeași echipă? Adică Guvernul vrea să aducă la ordin Armata?

În fine, ai senzația că sunt două tabere care se luptă să arate care e mai tare. Cam ca pe stradă, așa. Cinstit vorbind, să închirieze stadionul oricui. Banii trebuiesc scoși din investiție. Ce, când i-am vândut echipa lui nea Gigi nu era aceeași Armată? Și același Guvern? A, o conduceau alți oameni....da direcția e aceeaşi nu?

 

Cine credeți că va câștiga?

Vă așteptăm părerile ca de obicei, în Comentarii.

Nu uitați că există și recurs la recurs și apel și apel la apel și câte forme mai vrem până câștigăm!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri