Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Pe aici nu se trece! Ghencea iulie roșu!

Pe aici nu se trece! Ghencea iulie roșu!(320)


Telenovela FCSB în Ghencea pare că s-a terminat. Momentan. Așteptăm recursul celor de la FCSB. Adică ce ordin dă Prim-Ministrul. Șefii CSA Steaua nu s-au înțeles cu Argăseală și ai lui. FCSB nu joacă în Ghencea. Suporterii Stelei aduc laude colonelului Florin Talpan și zic că fără implicarea acestuia la negocieri altfel stăteau lucrurile acum. De altfel Florin Talpan anticipase încă de marți rezultatul tratativelor:

„Eu nu voi semna acest contract, dar eu sunt juristul CSA Steaua. Am consiliat comandantul CSA și prin toate demersurile mele l-am rugat, mi-am spus punctul de vedere. L-ați văzut deja. Comandantul CSA Steaua este de partea mea și îi mulțumesc, nu vrea să semneze acest contract.
Mi-a spus că nu va semna nici dumnealui. Asta mi-a spus! (...) Dumnealui nu vrea să-l semneze. Așa mi-a promis, că nu-l va semna. Dacă-l va semna, își va asuma foarte multe. Din punctul meu de vedere, un contract nu se poate semna la ordin”, afirmase Talpan, la emisiunea „Fotbal Club
” de la Digi Sport.
     

Legenda Stelei, Tudorel Stoica s-a declarat mulțumit că FCSB nu va juca în Ghencea. De la început acesta a contestat vehement mutarea încercată de oficialii FCSB:

“Mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat, atâta timp cât cei de la FCSB sunt în procese cu Steaua și vor sigla, marca, palmaresul. Există o echipă, Steaua, stadionul se numește «Steaua» și nu puteau juca acolo cel puțin atâta timp cât există aceste probleme.

În rest, nu mă interesează ce fac cei de la FCSB, pentru mine nu există”, a spus legendă „militarilor”, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.
     

Finanțatorul din Pipera anunță o conferință bombă în care va destăinui culisele negocierilor, cine nu l-a vrut în Ghencea și ce va face în continuare.

”Așteptați! Voi face o conferință de presă ori mai pe seară, ori mâine. Le-am dat oamenilor bilet la ordin și garanția de 250.000, dar ei au spus că nu, că la-la-la, că nu mai vor”, a spus Becali, într-un dialog purtat azi, după prânz, cu reprezentanții presei.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF susține că Gigi Becali își va construi un stadion ultramodern de 20-25 000 de locuri lângă baza din Berceni:

“Are așa ceva în plan (n.r. - construirea unui stadion). Dau în premieră asta. Unde are baza sportivă are vreo 40-50 de hectare de pământ. E la nivel de Real Madrid. Peste Barcelona!
El acolo are un pământ în față, chiar la stradă și acolo vrea să facă, nu știu dacă are banii necesari. A primit 30-40 de milioane de euro pe pământul ăla și nu l-a dat, pentru că vrea să-și facă stadion de 20-25 de mii de locuri.

A păstrat pământul ăla pentru așa ceva. Mie mi-a spus că își face stadion, acum un an de zile: «Fac un stadion aici, bag toți banii în asta, dar mai întâi să fac niște biserici»”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Meciul cu Dinamo intrat în linie dreaptă, se pare că se va disputa sâmbătă 22 iulie de la 21:30 pe arena “Arcul de Triumf” din Capitală. Va fi primul meci al FCSB pe această arenă, unde Dinamo este obișnuită să joace. Capacitatea arenei este de 8.207 locuri.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri