Capul sus, băieți!

Capul sus, băieți!(360)


Farul părăsește preliminariile UEFA Champions League încă din primul tur. Din păcate, nu am putut să trecem de Sheriff Tiraspol. 3-0 un scor sec fără comentarii. Cu un lot schimbat aproape complet, 18 jucători noi, Sheriff s-a dovedit superioară campioanei noastre. Jucători aduși din toate colțurile lumii, fără legături de joc formate, însă având calități individuale certe.

     În prima repriz,ă gazdele au fost superioare ca joc și ocazii de joc, culminând cu golul din min 45+1 marcat de căpitanul Talal, care l-a driblat ușor pe Aioanei. Până la gol, Talal a mai avut 3 ocazii mari. Prima ocazie importantă a echipei noastre a fost în min. 32 când Mazilu a șutat de la distanță. În min.38 Nedelcu intervine salvator la Mbekeli și respinge.

     

După pauză meciul a continuat în aceeași notă. Sheriff are o nouă ocazie mare, însă Aioani respinge șutul lui Badolo. În min.51 avem cea mai mare ocazie, când Alibec scapă singur, îi pasează lui Mazilu care singur cu portarul trage puțin pe lângă. În min.73 Sheriff este din nou aproape de gol prin Ademo.
     

Meciul merge în prelungiri. În min.99 Sheriff punctează după o fază frumoasă creată de brazilianul Luvannor și fructificată de Mbekeli. În finalul primei reprize de prelungiri tabela este închisă de Ademo. A două repriză n-a adus nimic remrcabil și arbitrul fluieră finalul.

Per total, Farul a practicat un fotbal slab, șters, fără orizont. Lucru pe care și Regele l-a spus în declarațiile de după meci: "Am fost cea mai proastă versiune a noastră! "

Poate dacă marca Mazilu altfel se desfășura meciul. Din păcate fotbalul nostru coboară încă o treaptă în ierarhie. Anul trecut am fost eliminați de campioana Armeniei, iar anul acesta de campioana unei țări care nu există. Ne uităm cu jind la tururile preliminare, neîndrăznind să aducem vorba de grupe. Vedem în acele tururi preliminare echipe care altădată le întâlneam doar prin cantonamentele de vară ca sparring partner altfel nici nu știam de existenţa lor. Oare până unde putem coborî?

Farul continuă în Conference League. Să sperăm că Gică Hagi o să-i repună pe băieți pe linia de plutire și că o să facem o figură frumoasă.

Succes, Farul!!! 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri