Preambul: Sheriff Tiraspol – Farul Constanța

Preambul: Sheriff Tiraspol – Farul Constanța(257)


   Marți, 18 iulie de la 20:00 ora României, campioana noastră merge la Tiraspol pentru manșa secundă din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Pe Bolshaya Arena (12.746 de locuri) Farul lui Hagi înfruntă învingătoarea lui Real Madrid din ediția precedentă.

Inițial, meciul trebuia să se dispute la Chișinău pe” Zimbru”, însă UEFA a decis în ultimul moment ca meciul să se dispute la Tiraspol. Tiraspol, unde în urmă cu câteva ore a fost emis un cod galben de alertă de terorism, în urma asasinării unui lider local al opoziției.

Antrenorul gazdelor, italianul Roberto Bordin, secund al lui Mandorlini la CFR printre altele, era extrem de încrezător în forțele elevilor săi.

"Mâine vom avea parte de un meci foarte dificil. Este important să ne arătăm calitățile. Jucătorii sunt pregătiți să obțină rezultatul pe care toți ni-l dorim. Vom mai avea azi un antrenament, iar mâine vom avea șansa de a întoarce rezultatul din manșa tur. Este foarte important că revenim pe stadionul nostru și vom juca în fața fanilor.
În meciul tur, Farul a avut câteva momente periculoase, dar și noi am avut suficiente șanse de a marca. Noi ne-am descurcat bine timp de 90 de minute, am pus presiune și am fost activi. Totuși, adversarul a marcat, noi nu, iar aici s-a făcut diferența.
Pregătim loviturile de departajare la fiecare antrenament. Suntem pregătiți și pentru această variantă. Toți jucătorii sunt sănătoși, iar antrenamentul din această seară va decide care vor fi titularii de mâine",
a spus Roberto Bordin, înaintea returului cu Farul.

De cealaltă parte, în tabăra noastră, Gică Hagi s-a arătat optimist în interviul acordat corespondenților Gazetei Sporturilor la Tiraspol. Are încredere în băieții săi pe care îi laudă pentru ce au reușit până acum și speră ca aceștia să se ridice la nivelul bun arătat în sezonul trecut în campionat.

Dacă se califică, Farul o va întâlni pe Maccabi Haifa. În cazul unei eliminări, va juca în Conference League unde va întâlni pe câștigătoarea dintre Urartu (Armenia) și Zrinjski (Bosnia).

Vom trăi și vom vedea ce televiziune din România va achiziționa drepturile tv. 

Sheriff a anunțat prețul biletelor. Cel mai ieftin 60 de lei și cel mai scump 300 de lei.

Brigada care va arbitra este din Portugalia, avându-i la centru pe Miguel Nogueira și la margine pe Pedro Almeida și Rui Teixeira. Arbitrul de rezervă este Andre Narciso, iar în camera VAR vor fi Luis Godinho și Bruno Esteves.

 

Echipele probabile:


Sheriff: Koval – Apostolakis, Bueno, Garananga, Tovar, Zohouri – Joao Paulo, Kyabou, Talal – Ngom Mbekeli, Luvannor

 

Farul: Aioani – Borza, Boli, M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Nedelcu – Alibec, Rivaldinho, Mazilu

 

Baftă, băieți! 
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri