Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Câți bani au alocat consilierii judeţeni pentru târgul de Crăciun(834)


Aleșii judeţeni au aprobat proiectul de hotărâre ce vizează alocarea unei sume de bani Fundaţiei Fantasio Constanţa, pentru organizarea Târgului de Crăciun 2013, pentru realizarea acestuia fiind alocată suma de 71.500 lei.
Organizatorii au stabilit ca, în acest an, pe lângă renumitele terase cu mici şi vin fiert, în cadrul acestui târg să fie amenajate mai multe căsuţe din lemn unde expozanţii vor putea vinde diverse produse tradiţionale.

„Având în vedere că în zonele urbane se păstrează tot mai puţin obiceiurile şi tradiţiile ne-am gândit ca, începând din acest an, să susţinem în cadrul acestui târg şi o secţiune de tradiţii şi obiceiuri, atât de importante în păstrarea identităţii noastre. În cadrul acestei secţiuni ne propunem să invităm meşteri populari autentici care să prezinte exponate specifice perioadei precum şi prezentări ale modului de confecţionare a acestora, ansambluri folclorice şi grupuri de colindători care să susţină spectacole”, a declarat directorul Carmen Vasile din cadrul CJC.

Evenimentul se va desfăşura în incinta Pavilionului Expoziţional Constanţa, în perioada 6 – 22 decembrie, iar programul va fi de la 14.00 la 22.00.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri