Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Deputatul Focșa: „Cu Romaero îngropată de datorii, SUA ne-au suflat investiția!”

Deputatul Focșa: „Cu Romaero îngropată de datorii, SUA ne-au suflat investiția!”(374)


Neobosit, parlamentarul constănțean Dumitru Viorel Focșa critică vehement această decizie care ridică unele semne de întrebare și preocupări în privința capacității și experienței companiei propuse de a gestiona în mod eficient și profesional această sarcină importantă.

Este important să ne asigurăm că această decizie nu este luată doar pentru motive financiare sau politice, ci se bazează pe evaluări obiective și pe asigurarea calității și siguranței operațiunilor aeriene ale României. În final, interesul național și siguranța trebuie să primeze în astfel de decizii critice.

„❗️Compania americană a semnat deja un acord în acest sens cu Aerostar, care va fi pus în aplicare după ce vor fi făcuţi şi de Ministerul Economiei paşii necesari pentru desemnarea centrului de mentenanţă, arată Adrian Iacob, Director Executiv Lockheed Martin România.

Aerostar va putea asigura mentenanţă şi pentru avioanele F-16 cumpărate de România, când acestea vor ajunge în ţară, şi ar urma să fie implicată şi în procesul complex instruirea tehnică a piloţilor de F-16.

❗️Lockheed Martin va face centrul de mentenanţă a elicopterelor Black Hawk la BACĂU, județ frumos VALEA TROTUŞULUI”, a transmis deputatul Dumitru Viorel Focșa. într-un mesaj pe pagina sa de socializare. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri