Conexiuni întunecate: Hunter Biden și Puiu Popoviciu - Afaceri, protecție și controverse în România

Conexiuni întunecate: Hunter Biden și Puiu Popoviciu - Afaceri, protecție și controverse în România(256)


Deputatul UNR Dumitru Viorel Focșa face declaratii explozive, dezvăluind legăturile tulburătoare între Hunter Biden, Puiu Popoviciu și serviciile României-SUA-Ucraina, într-un mesaj postat pe pagina de facebook:

„ Hunter Biden, fiul președintelui SUA, partener de afaceri cu Puiu Popoviciu, ambii au fost și sunt protejați de serviciile României - SUA - Ucraina.

🔴 Puiu Popoviciu a primit suspendarea pedepsei ( el fiind în UK!), cu ajutorul serviciilor corupte care au reușit un anumit control peste justiție. Justiția este dreaptă(zic ei!) dar nu liberă (!), eu cred ca este foarte "ascultătoare". Adică supusă.
🔴 Ambii, asasini economici, au lucrat de pe teritoriul României la întărirea corupție în Ucraina și distrugerea economiei acesteia cu peste 10 ani înainte de începerea războiului.
🔴 Ciudat, dar Guvernul României tace și închide ochi la mizeriile care au fost făcute de unii "băieți deștepți" din serviciile secrete in această poveste.
🔴 Oare nu cumva statul român este controlat chiar de mafioții internaționali, iar Iohannis nu este străin de această afacere?
❓️ Voi ce credeți? ”
a  declarat deputatul constănțean Focșa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri