NOUL IOSEFINI DIN PORT

NOUL IOSEFINI DIN PORT(4276)


Fac ce fac foștii și actualii guvernanți că mereu o dau în bară. Ca într-un meci de fotbal blătuit sau manevrat de păpușari nu de soi. Este cazul să fiu mai explicit,nu-i așa?

Un exemplu la îndemână pentru noi, constănțenii, îl avem cu nenea Florin Vizan, ajuns, printr-un pocnet de bici, ditamai directorul Companiei Naționale Administrarea Porturilor, fără a avea vreo legătură cu domeniul. Omul este paralel cu ceea ce se întâmplă în perimetrul pe care-l are în stăpânire și nu o spun numai eu, o afirmă toți specialiștii din breaslă.

Unii spun că-i ajutat de divinitate, alții că la mijloc sunt prestidigitațiile lui Iosefini, reîncarnat în persoana sa.
Pe vremuri comuniștii îl foloseau pe directorul Circului București ducându-l în marile cazinouri din Las Vegas pentru a juca pe banii României, la întoarcere luându-i toate sumele forfetare. Răsplata lui era lejeritatea prin care oamenii Circului aveau voie să bântuie Europa și nu numai,, precum trupa de basculă Moșescu, iar șpaga revenea iluzionistului de succes.

Cam așa se petrec lucrurile și cu Florinel fără frică ce atribuie lucrări unor societăți controversate , apropiate suflețelului său generos cu prietenii, dar mai ales cu sine.

Să nu uit să vă spun că în joc sunt sume uriașe, de genul a circa 500 mii de euro. Mă înspăimântă să scriu o asemenea cifră, dar să mi-o și imaginez, zău așa.

Atât a fost nevoie, bre, pentru reparațiile unei vechituri, vila pe care compania o are la Pârâul Rece. Sigur dacă povestea nu mirosea a afacere babană totul ar fi costat la jumătate. Lui nea Florinel fără frică nici nu-i pasă că sărăcia de vilă n-are o banală canalizare, dar ce mai contează, bani să curgă. Cu aceeași sumă se puteau construi două vile la țiplă, cu toate utilitățile.

Interesant ar fi să ni se explice, măcar nouă, opiniei publice, logica unei asemenea măsuri. Și asta înainte de a-i expira mandatul, la toamnă. Hai că m-ai făcut curioas nea Vizane, trăi-ți-ar familia, haoleu. Cu plecăciune,
Pompiliu Comșa 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri