SMART ENERGY Expo – ediția 2023 și-a deschis porțile la Pavilionul Expoziţional Constanţa

SMART ENERGY Expo – ediția 2023 și-a deschis porțile la Pavilionul Expoziţional Constanţa(210)


🤝 Evenimentul se desfăşoară în cadrul parteneriatului realizat între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa și Asociaţia pentru Dezvoltare Regională şi Politici Europene, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

🤝 La deschiderea oficială au participat, alături de organizatori, și reprezentanți ai autorităților locale și centrale: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României - Mihai Daraban, Directorul General al C.C.I.N.A. Constanța - Ruxandra Serescu, Președintele Administrației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța - Ana Maria Vătămanu, Președinte Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene - Sorin CHIRIȚĂ, Președintele Consiliului Județean Constanța - Mihai Lupu, Președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) - George Niculescu, Subprefectul Constanței - Ali Șenol.

 

Prezent la eveniment, Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și-a exprimat sprijinul administrației județene pentru astfel de proiecte ambițioase, fiind vorba de trendul global al trecerii la energie verde, regenerabilă:

Potențialul energetic ridicat al regiunii #Dobrogea trebuie valorificat, prin dezvoltarea a cât mai multor proiecte pentru producție de energie din surse regenerabile. De aceea, este important să punem la dispoziția investitorilor privați, un cadru coerent, corect și transparent, care să ofere predictibilitate și să încurajeze cât mai multe investiții.

Pentru a atinge aceste obiective, #SMARTENERGYEXPO, organizat zilele acestea la Pavilionul Expozițional din #Constanța, oferă cadrul ideal, aducând la aceeași masa, jucători importanți în dezvoltare, cercetare și inovare. Îmi doresc ca astfel de inițiative, care promovează schimbul de informații și bune practici între reprezentanții sectorului public, mediul de afaceri, mediul nonguvernamental şi cel academic, să devină o tradiție. Mai mult decât atât, sper ca în timp, să depășească stadiul de “eveniment” și să devină o rutină în activitatea fiecăruia dintre noi. Activitate, care să se concretizeze în parteneriate avantajoase.

Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați în acest eveniment. Vă asigur de toată aprecierea și suportul meu! „


🕬 Expoziția poate fi vizitată în perioada 25-28 mai 2023, zilnic, de joi până sâmbătă, în intervalul orar 10:00–18:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 15:00. 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri