Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Tur cultural 
„La țărm de Marea Neagră”

Tur cultural „La țărm de Marea Neagră”(277)


Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural-educativ Tur Cultural „La țărm de Marea Neagră”, în colaborare cu prof. dr. Răzvan Raul Ivan (ghid în turism).

După succesul turului cultural de sâmbătă, 20 mai 2023, care s-a bucurat de o participare numeroasă a publicului, constănțenii sunt așteptați miercuri, 24 mai 2023, la ora 17.00, tot la Lupoaică, să pornească într-un nou tur cultural ghidat, ce are ca scop promovarea istoriei marinei, a importanței pe care Portul Constanța a jucat-o în evoluția orașului Constanța, a unor povești despre bătăliile pe mare și epavele care se găsesc în Marea Neagră. Evenimentul va marca, totodată, și Ziua Eroilor, printr-o plimbare „la pas” în zona peninsulară.

Turul ghidat are următorul traseu: Lupoaică - Palatul Regal - Piața Ovidiu - Moscheea Regală „Carol I”- strada Arhiepiscopiei - Timonierul - Pescarii - Monumentul Marinarilor - Cazinoul.

Plecarea se va face de la statuia Lupoaicei din Constanța, iar participarea este gratuită.

Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin” sau pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro.

Vă așteptăm!
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri