Andrei Popescu pune punctul pe „I”: Demersul USR de demitere a primarului Chițac este doar o manevră electorală

Andrei Popescu pune punctul pe „I”: Demersul USR de demitere a primarului Chițac este doar o manevră electorală(516)


Declarațiile făcute astăzi de reprezentanții USR privind inițierea unei petiții prin care constănțenii sunt îndemnați să solicite demisia primarului Vergil Chițac au aprins din nou indignarea fostului consilier local independent, Andrei Popescu. Acesta a criticat vehement atitudinea și acțiunile lui Stelian Ion, numindu-l "ipocrit" și "plagiator disperat". Popescu susține că inițiativa de demitere a primarului Chițac a fost inițiată de către AUR în urmă cu aproximativ doi ani și că demersul actual al USR este doar o manevră electorală și o încercare de a câștiga puncte în sondaje.

 

„Când l-am catalogat pe Stelică - garsonieră drept ipocritul de serviciu, toți neo-marxistii au sărit pe mine să-și apere idolul.

Numai că acțiunile fostului ministru nimic al justiției, care a redescoperit Constanța de o lună de zile, ne arată cu vârf și îndesat că, pe lângă ipocrit, este și un plagiator disperat. Nu mai devreme de astăzi, Ștolică userică ne-a anunțat că demarează o petiție online în vederea demiterii primarului Chițac.

Inițierea unei astfel de acțiuni, cu un an înainte de alegeri, este un gest penibil, care denotă doar disperare și care nu poate avea ca explicație decât mini procentele din sondaje. Pe Ștolică nu îl interesează că, pe de o parte, tehnic și legal nu este timp pentru un Referendum, iar pe de altă parte, organizarea unui Referendum în an electoral este o bazaconie. De fapt, se pare că nici nu îl interesează să ducă la capăt demersul, ci doar cum să se mai vorbească despre el, acum, în an pre-electoral, să evolueze și el puțin de la zero activitate pentru Constanța în Parlament.

Să fie limpede, navetistul de Eforie merită să fie scos definitiv la pensie din viața publică, dar acest lucru fie trebuia realizat în urma demersului identic inițiat de AUR în anul 2021, fie trebuie făcut la termen, prin votul constănțenilor.

Restul este manipulare securistoida și pre-campanie electorală perfidă.

Dragă Ștolică, data viitoare vino și tu cu ceva nou, că te rad și curcile când furi ideile celor de la AUR.

P.S. Nu mai bine îl convingi pe Cocârjatu să demisioneze din funcția de viceprimar, să intrați și să rămâneți cu toții acolo unde vă este locul, adică în opoziție?” a declarat astăzi, pe pagina sa de socializare, Andrei Popescu.
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri