Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
DIN FOTBALUL CONSTĂNȚEAN

DIN FOTBALUL CONSTĂNȚEAN(254)


* Gică Hagi (58 de ani), antrenorul Farului, așteaptă să dea o nouă lovitură financiară prin vânzarea unui jucător de la club. Adrian Mazilu și Andrei Borza, doi jucători promovați de Hagi în acest sezon și care au impresionat, au fost scoși la vânzare de „Rege”. Mazilu și Borza au atras atenția cluburilor importante din Europa prin prestațiil de la Farul, iar Gică Hagi nu se opune plecării celor doi.

”Da, amândoi (n.r. - sunt de vânzare). Sunt mulţi care vorbesc despre ei. Vom vedea. Amândoi au făcut un salt imens. Cam cum am făcut şi eu atunci când am debutat. Şi eu am debutat la Farul la 17 ani. Şi eu am avut meciurile lor, am excelat şi m-au luat cei din Bucureşti, cei mai buni. Probabil şi la ei va veni ceva vara asta, vom sta şi vom analiza”, a declarat Gică Hagi, conform gsp.ro.

Adrian Mazilu (17 ani) a jucat 19 meciuri (1.035 de minute), a marcat șapte goluri și a livrat o pasă de gol în acest sezon la Farul, în timp ce Andrei Borza (17 ani) a jucat 34 de meciuri (1.588 de minute) și a marcat de trei ori, având în cont două pase decisive.

* Ianis Hagi (24 de ani) se află într-o perioadă grea la Rangers după revenirea din accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an. Deși și-a prelungit contractul cu Rangers, Ianis Hagi nu reușește să intre, cel puțin pentru moment, în echipa de start și presa din Spania a scris de mai multe ori despre posibilitatea ca el să plece de la echipă.

De această dată, presa din Scoția scrie despre "greșeala făcută de Rangers" cu Ianis Hagi, referindu-se la faptul că șefii clubului de pe Ibrox Park atunci când i-au pus pe masă lui Hagi Junior prelungirea contractului, deși acesta nu dă randament.

"Greșeala făcută când i s-a oferit lui Ianis Hagi prelungirea contractului, în ciuda accidentării grave suferite de român și a faptului că lipsit un an pe teren, în urma căreia are probelme în regăsirea formei de altădată, este la un pas să fie repetată cu Ryan Jack. Șefii lui Rangers vor să-i ofere și lui prelungirea", scriu scoțienii de la ibroxnoise.co.uk. Ianis Hagi a jucat doar 175 de minute în opt partide din toate competițiile sezonului cu Rangers, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

(VUVUZEAUA)
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri