Andrei Popescu: „Îl mai țineți minte pe ipocritul de serviciu, Stelică - garsonieră?”

Andrei Popescu: „Îl mai țineți minte pe ipocritul de serviciu, Stelică - garsonieră?”(1131)


Andrei Popescu, fondator al Asociației Constanța Ia Atitudine (ACIA), revoltat, pe bună dreptate, de ipocrizia manifestată de amnezicul userist Ion Stelian, acest „musafir de Constanța„, trezit brusc, abia acum, să critice administrația locală!!!,   a transmis un mesaj dur pe pagina sa de socializare:

 

„Ei bine, după trei ani de tăcere asurzitoare, avocatul care a păpat ani buni din palma lui Mazăre, care a primit, ILEGAL, o locuință ANL, care a devenit persoană publică abia după ce binefăcătorul său a ajuns după gratii, care și-a zugrăvit balconul cu 10.000 de euro primiți „cado” de la un dezvoltator imobiliar, care a uitat de lanțul uman în care s-a prins în campania din 2020, care s-a bătut doi ani pe burtă cu liberalii, a început, din nou, să latre.

El, ale cărui realizări în calitate de parlamentar și fost ministru al justiției sunt zero barat, el care este doar musafir în Constanța, el care nu știe decât să scuipe venin, și-a regăsit vocația de critic al administrației, având ca țintă o nouă candidatură pentru funcția de primar.

E drept, Chițac și ai lui merită din plin toate măscările din spațiul public, dar nu și din partea ta, Stelică, pentru că nu ai fost aici, tu ai lipsit în ultimii ani. În plus, multă vreme, oamenii tăi din Consiliul Local și-au trimis bezele cu liberalii pe care acum nu îi mai suporți. Nu, Stelică, nu merge, nu mai păcălești pe nimeni.

Constănțenii au văzut că ești doar un înveliș, o formă fără fond, un gol pe care nu îl poți umple nici măcar cu ipocrizia pe care ne-o servești în ani pre-electorali; iar dacă încă nu au văzut, le voi aminti eu. Des și apăsat.„ 

 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri