TUPEU ȘI IPOCRIZIE

TUPEU ȘI IPOCRIZIE(2467)


O uitasem cumva pe Felicia Ovanesian. Cum care? Muierea aia acră cu ochelari care a făcut mi mult rău decât își poate închipui careva. După demisia sa, pe care am suspectat-o drept teatru ieftin, am crezut că de rușine se va retrage într-un con de umbră pentru penitență. Dar madam dovedește tupeu cât cuprinde. E adevărat, tupeu combinat cu ipocrizie.

Începe să toarne, să facă spovedanie pe preferata sa formă de socializare, facebook-ul cel de toate zilele! Cum,??, vaaai!!!, este aprig revoltată de procesul privind supraetajarea unei clădiri cu 4 etaje, care în primă instanță trebuia demolată.

Pentru acei dintre dvs. care au uitat, acest Iago în capot cu flori, în luna martie a demisionat din funcția de city manager al municipiului Constanța, după doi ani buni, în care s-a aflat în fruntea orașului. După umila-i plecare, ce să facă și ea, niște mărturisiri și critici tardive, luând la refec actuala conducere, privind neregulile săvârșite, dar fără de ea, sesizate pe durata mandatului.

Acum i-a intrat în obiectiv Asociația Constanța Altfel a cărei luptă cu rechinii imobiliari e veche și arhicunoscută. Iago în capot cu flori declară ritos că: "Asociația Constanța Altfel a renunțat deja, inclusiv prin nepromovarea căilor de atac, ÎNCEPÂND CU ANUL 2021, la multe din litigiile aflate pe rolul instanțelor și care aveau ca obiect anularea de autorizații de construire pe care odată cineva, nu spun cine, le-a apreciat abuzive.(…) Cea mai nesimțită renunțare dintre toate este însă aceea în care asociația obținuse chiar și hotărâre judecătorească de demolare a unui imobil cu “doar” de vreo 4 etaje în plus. În apel însă asociația s-a răzgândit și a depus cerere de renunțare la judecată. A solicitat expres prin aceeași cerere inclusiv anulare a hotărârii prin care s-a decis demolarea.(…) Despre câte imobile abuzive au fost “băgate” în legalitate în anul 2021 nu are sens să mai pomenesc. Poate și în 2022, când nu mi se mai permitea să verific și orice documentație ceream nu se mai găsea. Au intrat în legalitate inclusiv imobile pentru care intrarea în legalitate a fost refuzată de fosta administrație.RIP ConstanțaAltfel” , cu mult patos pe facebook-ul său veninos. 

Deci, fătuca toarnă după ce a părăsit ciolanul. Asta după ce în scrisoarea sa de demisie, care era un adevărat denunț, îi reproșa primarului că nu i s-a dat voie să sesizeze organele penale în cazuri grave, și nici să anuleze autorizații de construire ilegale. Fapte pentru care procurorii ar fi obligați să pună întrebări, lucru care nu știm să se fi întâmplat până în prezent.

Dar, repet, așa cum intuiam sunt scene de teatru ieftin, având-o ca protagonistă pe tanti Felicia. Caracatița nu va muri niciodată. E de-a râsul-plânsul.

O fi vreo cutumă avocățească, că altfel nu-mi explic, cum doamna fosta, la fel ca Stelian Ion se luminează deodată, pe fapte aproape prescrise. Dar în 2021 ciolanul era bun, iar trădarea era frumoasă.

O fi avut ceva de împărțit cu edilul sau nu, numai ei știu adevărata față a poveștii, adevăratele motive..

Ticăloșia încă latră în administrația locală tomitană.

Noua civilizație a spectacolului a pășit în cercul de cretă caucazian, vorba lui Brecht. Tranziția, o golănie a istoriei.
Doamne, ajută-mă.

 

N.R. Acest material este un pamflet.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri