DĂRUIEȘTE ARIPI: ALERGĂM LA FAMILY RUN PENTRU COPIII CU CANCER

DĂRUIEȘTE ARIPI: ALERGĂM LA FAMILY RUN PENTRU COPIII CU CANCER(236)


Asociația Dăruiește Aripi se implică în cea de-a 8-a ediție a evenimentului Family Run – Maratonul Nisipului, organizat sâmbăta aceasta, 29 aprilie, la ora 11:00, cu startul de pe plaja Zoom Beach. Copiii și părinții vor avea ocazia să se bucure de mișcare în aer liber și să alerge cel mai vesel și ușor kilometru, pentru proiecte caritabile.

Toate fondurile adunate de Dăruiește Aripi vor finanța programul de tratamente acasă la copiii cu cancer https://www.daruiestearipi.ro/tratamente-la-domiciliul-copiilor-bolnavi-de-cancer/ .

Echipele noastre medicale au parcurs până acum mii de kilometri de la spital la domiciliul micilor pacienți, pentru ca ei să rămână alături de familie, mai ales în cazul celor din comunitățile vulnerabile economic și social. Una din mămicile care ne primesc acasă ne-a spus:

“Doamna asistentă vine în fiecare săptămână și ne deschide ușa cu zâmbet și cu optimism. Îl gâdilă pe George dacă nu vrea să scoată mâna de sub plapumă pentru recoltare. Râde la el și îi face cu ochiul când îi ia temperatura. Și când pleacă, parcă ia cu ea o parte din grijile mele și ziua trece mai ușor.” (Maria M., Cogealac, Constanța).

Taxa de participare la Family Run este de 40 de lei, iar înscrierea se face online la https://www.maratonulnisipului.ro/inscriere-family-run/ sau la standul din Vivo, joi 27 aprilie și vineri 28 aprilie.

Dăruiește Aripi va pune la dispoziție kituri de concurs pentru cei care se înscriu. Pe baza scrisorii de confirmare acestea pot fi ridicate de către părintele/tutorele participanților de la Vivo Constanța Mall, în zona Food Court, joi și vineri între orele 10:00 – 21:00.

Vă așteptăm cu mare drag la linia de start.

Persoană de contact: Ana-Maria Toma, tel. 0745 864 034.

Despre noi

Asociația Dăruiește Aripi www.daruiestearipi.ro este o organizație non-profit, de utilitate publică, fondată în anul 2013 cu scopul de a facilita accesul la servicii medicale și sociale de calitate pentru copiii din România, în special pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice.

Unul dintre proiectele emblemă al asociației este Registrul Național al Cancerelor la Copii, premiat de Parlamentul European cu distincția “Cetățeanul European 2020“.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri