REMEMBER POLITIC (I)

REMEMBER POLITIC (I)(362)


Am în față Cartea Albastră a Democrației din 2001, un obiect extraordinar de util al Parlamentului României, care merită reluat.

Pentru nostalgici, republicăm și noi câteva date despre oamenii politici drobrogeni ai momentului. Sunt multe lucruri interesante, mai ales pentru cititorii noștri de odinioară. Vom începe cu oamenii politici constănțeni. Era clipa când aveam 4 senatori și 12 deputați.

Din partea PSD senator era TRAIAN RECE, bucureștean născut pe 25 octombrie 1954, căsătorit, patru copii. Ca studii era trecut AISTEDA, iar ultimul loc de muncă SC Club 21 Perfect București în funcția de director general. Făcea parte din Comisia pentru privatizare, iar în teritoriu avea un birou în Bulevardul Mamaia nr.77, bloc L52, șefa sa de cabinet fiind Elena-Manuela Curea.

Un alt senator PSD era DAN NICOLAE RAHĂU, constănțean de-al nostru născut pe 30 aprilie 1959, căscătorit, un copil, studii ASE București, Facultatea de Comerț. Ultimul său loc de muncă fusese SIND ROMÂNIA Năvodari ca director. Făcea parte din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, dar și din cea pentru buget, finanțe și bănci. Biroul teritorial era în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.74, șef de cabinet fiind Sever Constantinescu.

Un al trelea senator, de data aceasta din partea PD, era bucureșteanul VIOREL MARIAN PANĂ, născut p 25 august 1957, căsătorit, doi copii. Studii Academia de Studii Economice București, ultimul său loc de muncă fusese economist. Era vicepreședinte al Comisiei Economice. Biroul teritorial era în Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.2, șef de cabinet fiind Gabriela Vârvorea.

În fine un al patrulea senator constănțean în 2001 era MIRCEA TEODOR IUSTIAN din partea PNL, clujean de origine, născut în 11 august 1947, căsătorit. Studiii Instituttul Medico-Farmaceuic Cluj, Facultatea de Medcină generală, ultimul loc de muncă fiind Spitalul Clinic Municipal Constanța ca medic. Făcea parte din Comisia pentru drepturile omului și minorități. În teritoriu avea birou pe strada Vasile Pârvan nr.3, șefă de cabinet fiind Irina Covacef.

Despre deputații din 2001 constănțeni, în episodul de mâine. Fiți pe fază, căci nici nu știți ce pierdeți.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri