TIRIBOMBA SUNETELOR

TIRIBOMBA SUNETELOR(1483)


Cu ochii la banii dintr-un PNNR ascuns cetățenilor, diriguitorii politici fac așa-zisa echitate socială! Fără ei, bineînțeles, pentru că pe aleși nu i-am văzut în lege.


Ce Constituție, ce legi, ce principii de drept! Nu există. Există PNNR. Unde se vor duce banii? Cine știe, din moment ce PNNR e secret. Dar s-a făcut dreptate. S-a pus justiția la punct (printre alții din lege).


Nu suficient se pare, că există mari nemulțumiri și după votul din Senat. Ce va fi, se va vedea. Legea este incalificabilă. Toată lumea se pricepe la tot, dar mai ales la drept. Păcat că, în afara țării, coloana este curbată. |


Am văzut și comentarii din zona armatei, care e deranjată că e pusă în aceeași oală cu justiția, în sensul că armata e singura care merită pensii de serviciu. Da, numai că Justiția e mereu în stare de război, iar unii care am făcut armata în termen știm cu ce se ocupau cadrele militare și gradații pe vreme de pace, în afară de puținii care merg în misiuni internaționale. Bârfă, discutat politică, lustruit tinichele și ,,hai, noapte, hai,, Știm și câte aplicații se fac, adică din an în paște. Iar în stare de război, ne iau la oaste pe toți care nu fugim din țară și în luptă, cadrele ne conduc eroic din spatele plutonului.

 

Ne mai lăsați? Sigur, vă înțeleg zbaterile pentru o coajă de mămăligă, dar nici așa. Imbecili au fost și au rămas. V-o spune asta un Nae Girimea modern, adică eu. Totuși, hernia la creierul mic nu se compară cu scrânteala la creierul gros. Poate de aceea îmi dau aere de tip important.

 

„Riscul sistemic de impunitate”- se regăsește în "ghidurile europene", fluviu, puneți mâna pe ele (printr-unul scrie ceva aluziv la "judecătorul digital"...)

 

Păi dacă o scutelniță i-a făcut dosar lui Putin, ce să le ceri ăstora! Dacă onor o distinsă spunea în gura mare că e partenera DNA, te poți ceva.... Un jude, dacă poți să-i spui așa, are încredere în dreptatea DNA. Dacă toți se închină zeiței lulutza, cum să creadă în justiție. Ăștia n-are carte!

 

Poate or mai fi judecători adevărați în țară că surogaturi sorosiste sunt și s-au desconspirat. Afară cu lulutzele din țară! Afară cu secureala nemernică din țară, aista-i o opinie.

 

Problema este că la noi judecătorii, procurorii, milițienii și chiar avocații sunt corupți. Un prieten a avut parte de toate astea. Recent, avocata lui, după ce i-a luat banii, l-a anunțat că nu mai dorește să colaboreze. Evident nici nu a deschis nici o acțiune în instanță. A rămas și...și...și cu banii luați.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri