Cine a răspuns prezent la invitația americanilor

Cine a răspuns prezent la invitația americanilor(1154)


Ambasada Statelor Unite ale Americii a invitat, sâmbătă, o serie de oficialități la o recepție pe vasul USS Mount Whitney, care se află în aceste zile în portul Constanța.

La invitația americanilor au spus prezent mai multe personalități. Printre ele s-au numărat chiar și oficialități din București, parlamentari, oameni de afaceri.

Astfel, la eveniment au fost prezenți preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, foştii miniştrii ai Apărării, Ion Mircea Paşcu şi Corneliu Dobrițoiu, parlamentarii PDL Cristian Boureanu, care a venit însoțit de soție, Valentina Pelinel, Christian Gigi Chiru, însoți de asemenea de soție, Florin Gheorghe, parlamentarii PSD Alexandru Mazăre și soția, Cristina Dumitrache și soțul, parlamentarul PNL, Mihai Lupu.

De asemenea, pe navă și-a făcut apariția și Gabriel Comănescu, cel mai bogat om de afaceri din Constanța. Nu a lipsit nici Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României. A mai fost prezent muftiul Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat. La eveniment a participat și preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, care este și membru activ în Liga Navală a SUA.

  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri