Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Liderii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui  i-au ascultat pe tulcenii care au avut ceva de spus

Liderii USR Cristina Prună şi Claudiu Năsui i-au ascultat pe tulcenii care au avut ceva de spus(248)


La final de săptămână sala de conferinţe a Hotelului Delta din municipiu a găzduit conferinţa USR Tulcea, care s-a împărţit într-o conferinţă şi o consultare publică a tulcenilor.

La eveniment au participat liderii de la centru, Claudiu Năsui şi Cristina Prună, la invitaţia parlamentarilor tulceni Eugen Terente şi Costel Vicol.

Claudiu Năsui, fostul Ministru al Economiei, a tras mai întâi un semnal de alarmă despre ce se întâmplă acum în piaţa asigurărilor de tip RCA, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras licenţa unei mari societăţi de profil. „Conducerea ASF trebuie să plece şi acolo trebuie să intre procurorii, pentru că e nevoie de multe răspunsuri. Pân eastă oră, ASF nu a arătat românilor decât că ştie să îşi ia salarii foarte mari! Această entitate trebuie reformată din temelii şi făcută să lucreze în folosul românilor”.


A urmat la microfon Cristina Prună care a prezentat în linii mari situaţia dezastrului românesc, girat de coaliţia de guvernatre PNL-PSD! A punctat pe rând explozia preţurilor la alimente şi energie, a continuat cu angajările sinecurilor în funcţii înalte şi pe salarii enorme, a împrumuturilor pe care le face statul de pe pieţele externe la dobânzi uriaşe şi la faptul că nimeni nu ştie unde se duc aceşti bani, după care a încheiat cu necesitatea implementării ideii USR. „Fără impozit pe salariul minim”.


Penibilul a intervenit când colegii din presa locală i-au întrebat pe cei doi invitaţi dacă au idee despre ce să întâmplă la Tulcea cu oameni din USR, mai precis despre o doamnă consilier local care votează la ordinul pe unitate impus de primar şi PNL şi despre faptul că este o fană înfocată a liberalilor tulceni, precum şi despre un domn venit din PDL, via PMP, în USR, iar de doi ani şi jumătate este consilier personal al primarului şi încasează fără prea mari eforturi un salariu lunar de circa 6.000 de lei… plus alte beneficii, atât personal cât şi pentru terţi. Cel puțin așa vorbeşte lumea.


Ambii lideri ai USR-ului au spus că nu cunosc aceste probleme şi se vor interesa. Bla-bla-bla.


Cam cum se face politica în teritoriu la nivel național în acest moment. Concluziile vă aparțin.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri