Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Au câștigat o avere la loto, dar le-a luat două luni să-și dea seama

Au câștigat o avere la loto, dar le-a luat două luni să-și dea seama(1211)


S-au prezentat câştigătorii premiului de categoria I la Loto 6/49, premiu obţinut la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 15 septembrie

Ieri, 14 noiembrie, s-au prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorii premiului de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din dată de 15 septembrie, organizată cu ocazia aniversării a 107 ani de la înfiinţarea Loteriei Române, premiu în valoare de 11.371.103,71 lei (peste 2,5 milioane euro).

Posesorii biletului norocos sunt doi jucători, soţ şi soţie, români care locuiesc în străinătate.

Biletul care le-a adus marele premiu la Loto 6/49 a fost jucat împreună cu alte bilete, în Oradea, la agenţia 05-044, când au venit în vacanţă în România şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de doar 30,1 lei.

Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare. În afară de premiul de categoria I, norocoşii jucători au obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, şi anume, un premiu de categoria a III-a în valoare de 372,28 lei şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 de lei.

Totodată, cu una dintre cele trei variante jucate au obţinut şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 de lei, la tragerea principala Loto 6/49. În total, biletul norocos le-a adus jucătorilor un premiu în valoare de 11.371.535,99 lei.


Au aflat că sunt câştigători în cursul zilei de ieri şi primul gând a fost, după cum ne-au mărturisit, că acum şi-au aranjat copiii şi nepoţii. Îşi doresc, de asemenea, să călătorească cât
mai mult.

Deşi au mai jucat atât la Loto 6/49 cât şi la celelalte jocuri loto, până acum, nu au mai obţinut câştiguri semnificative.

Le-au urat tuturor jucătorilor „Să aibă câştiguri frumoase cât mai mulţi... !” şi au dorit să sublinieze că „Numai atunci câştigi când joci !”.

Câştigătorii nu au dorit să-şi facă publică identitatea.

  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri