Gabriel Oprea a fost ACHITAT în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină

Gabriel Oprea a fost ACHITAT în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină(308)


Tribunalul București l-a achitat astăzi, luni, 06.03.2023 pe Gabriel Oprea, în dosarul accidentului polițistului Bogdan Gigină. Culmea, fostul ministru nu trebuie să plătească nici măcar daune familiei! Singurul responsabil pentru  producerea tragicului accident este, potrivit Instanței, Petre Mazilu, pentru care s-a stabilit o pedeapsă cu suspendare și plata daunelor către familia polițistului decedat.

Decizia este în primă instanță și poate fi atacată cu recurs.

Petre Mazilu este administratorul firmei General MPM Impex SRL, responsabil cu execuţia unei lucrări la instalaţia subterană de gaze, care nu era semnalizată corespunzător la nivelul străzii.

Bogdan Gigină deschidea coloana oficială şi trebuia să ajungă în intersecţii înainte de restul coloanei, să se asigure că traficul este oprit, după care, în momentul apropierii restului coloanei, să se deplaseze cu viteză sporită către următoarea intersecţie pentru a repeta acest proces. După ce coloana a ajuns în intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu Calea Plevnei, poliţistul Gigină a accelerat către următoarea intersecţie, cea cu Splaiul Independenţei, unde a intrat cu motocicleta într-o groapă din carosabil, săpată de muncitorii firmei General MPM Impex SRL. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri