Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Hagi, antrenor în Rusia?

Hagi, antrenor în Rusia?(1679)


Ediția online a cotidianului Izvestia a scris, luni, că reprezentanți ai antrenorului Gheorghe Hagi au contactat cluburile Kuban Krasnodar, Terek Groznîi și Dinamo Moscova în scopul de a-l propune pe fostul internațional român la conducerile tehnice ale acestor echipe din prima ligă rusă.

Sursa citată notează că atât Kuban Krasnodar, cât și Terek Groznâi au optat în cele din urmă pentru alți tehnicieni: Kuban l-a angajat pe Viktor Goncearenko în locul lui Dorinel Munteanu, iar Terek pe Rașid Rahimov în locul lui Iuri Krasnojan. "Impresarii lui Maradona din Carpați sunt în contact cu conducătorii clubului Dinamo Moscova, echipă antrenată de un fost coechipier din naționala României, Dan Petrescu", a precizat Izvestia.

Marți, presa engleză a scris că antrenorii Dan Petrescu (Dinamo Moscova) și Roberto Di Matteo (ex-Chelsea) se află printre variantele pentru înlocuirea olandezului Martin Jol la conducerea tehnică a echipei Fulham. Conducătorii clubului englez doresc să-l înlocuiască pe Martin Jol, ce a avut un start slab de sezon la gruparea londoneză.

După disputarea a 11 etape, echipa Fulham ocupă locul 18, retrogradabil, cu 10 puncte.

Vicepreședintele clubului Dinamo Moscova, Ghenadi Soloviov, a negat existența vreunei oferte pentru Petrescu, dar și faptul că gruparea din capitala Rusiei ar dori înlocuirea românului. "Tot apar astfel de zvonuri, că am vrea să scăpăm de Petrescu sau că se interesează alții de el. Mereu am spus asta", a spus Soloviov, pentru presa rusă.

Sursa: Mediafax 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri