Final fericit pentru Thomas!

Final fericit pentru Thomas!(207)


Ieri o doamnă din municipiul Constanța și-a dorit să facă un gest nobil, fapt pentru care s-a decis să adopte un cățel de la Adăpostul public de animale abandonate.

 

Nu a fost greu de ales pentru că l-a vazut pe Thomas, o minune de cățel în vârstă de 3 ani, extrem de prietenos și iubitor. A fost dragoste la prima vedere. Imaginile stau mărturie faptei bune făcute de oameni frumoși și calzi.

 

După întocmirea formalităților, primirea recomandărilor din partea medicului veterinar, codița veselă a iesit pe poarta adăpostului. Thomas a plecat din padocul municipalitătii vaccinat, deparazitat intern /extern, sterilizat, microcipat și înregistrat în RECS și cu un carnet de sănătate cu istoricul medical și cu toate procedurile efectuate în mod gratuit.

 

Vă invităm să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

 

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

 

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.

 

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

 

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri