Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Mor interlopii Brăilei pe plaiuri constănțene

Mor interlopii Brăilei pe plaiuri constănțene(271)


Dumitru (Titel) Oprea, unul dintre foștii capi ai lumii interlope brăilene, a murit în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul călătorea, de la Constanța la Brăila, cu un maxi-taxi și, la un moment dat, i s-a făcut rău și a murit în zona localității Gălbiori.

Potrivit debraila.ro, șoferul autoturismului a oprit imediat ce a sesizat că bărbatului i s-a făcut rău și au fost solicitate cadrele medicale, însă din păcate Titel ”Crăcănatu”, de 73 de ani, și-a dat obștescul sfârșit la scurt timp.

Potrivit surselor nostre, Titel a fost resuscitat aproape o oră, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. În sprijinul pacientului a fost solicitat inclusiv elicopterul SMURD.

Momentele de glorie ale fostului interlop au fost în jurul anilor 1990. Cel mai recent, numele său a fost menționat în scandalul celor doi baschetbaliști de culoare, echipieri ai formației Cuza Sport din Brăila, înjunghiați de mâna dreaptă a lui Oprea, Daniel Gabriel Husein.

”Crăcănatu” a fost un apropiat al unui alt personaj de răsunet din Brăila interlopă, Dumitrel Buricea, care a murit acum mai puțin de o lună, la București. Ambii erau revoluționari cu acte în regulă. (P.C.)
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri