Mor interlopii Brăilei pe plaiuri constănțene

Mor interlopii Brăilei pe plaiuri constănțene(278)


Dumitru (Titel) Oprea, unul dintre foștii capi ai lumii interlope brăilene, a murit în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul călătorea, de la Constanța la Brăila, cu un maxi-taxi și, la un moment dat, i s-a făcut rău și a murit în zona localității Gălbiori.

Potrivit debraila.ro, șoferul autoturismului a oprit imediat ce a sesizat că bărbatului i s-a făcut rău și au fost solicitate cadrele medicale, însă din păcate Titel ”Crăcănatu”, de 73 de ani, și-a dat obștescul sfârșit la scurt timp.

Potrivit surselor nostre, Titel a fost resuscitat aproape o oră, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. În sprijinul pacientului a fost solicitat inclusiv elicopterul SMURD.

Momentele de glorie ale fostului interlop au fost în jurul anilor 1990. Cel mai recent, numele său a fost menționat în scandalul celor doi baschetbaliști de culoare, echipieri ai formației Cuza Sport din Brăila, înjunghiați de mâna dreaptă a lui Oprea, Daniel Gabriel Husein.

”Crăcănatu” a fost un apropiat al unui alt personaj de răsunet din Brăila interlopă, Dumitrel Buricea, care a murit acum mai puțin de o lună, la București. Ambii erau revoluționari cu acte în regulă. (P.C.)
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri