Atenție, se oprește apa în mai multe zone din mun. Medgidia!

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din mun. Medgidia!(225)


În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din mun. Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, de luni – 20 februarie, ora 22.00 până marți – 21 februarie 2023, ora 07.00.

În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

 - Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
 - zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case), Est (parțial) și Hidrofor;
 - Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
- Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
 - satul Remus Opreanu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri