În cursul anului 2022, 226 de căței au fost adoptați de oameni cu suflet mare

În cursul anului 2022, 226 de căței au fost adoptați de oameni cu suflet mare(276)


Anul trecut foarte multe familii din municipiul Constanța și-au dorit să facă un gest nobil, să înceapă o nouă poveste, fapt pentru care s-au decis să adopte un cățel de la Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța aflat în grija municipalității.

226 de câini au fost adoptați în anul 2022! Mai multe adopții de căței, mai multe familii împlinite!

Vă mulțumim că ne-ați sprijinit în demersurile noastre de a le găsi un cămin și vă invităm să fiți alături în continuare de campania “Adoptă un cățel!” care se va derula și în 2023. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar.

Vă reamintim care sunt obligațiile legale în cazul preluării unui câine de la padoc. Deținătorul nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi. Acesta are obligația să-l îngrijească, să respecte normele legale, iar abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

Program cu publicul:
Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;
Joi 09:30 – 17:30.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri