Acțiunea de consolidare a
adăposturilor animalelor și păsărilor din cadrul 
Microrezervației din Constanța continuă

Acțiunea de consolidare a adăposturilor animalelor și păsărilor din cadrul Microrezervației din Constanța continuă(213)


Ne aflăm în plin sezon rece, iar reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța continuă acțiunea de consolidare a adăposturilor animalelor și păsărilor din cadrul secției Microrezervației. Astfel de lucrări au loc în fiecare an, deoarece animalele și păsările trebuie să fie adăpostite în sezonul rece.

Totodată, au fost reabilitate, în luna noiembrie a.c., adăposturile păsărilor nandu. În urmă furtunii ce a avut loc în urmă cu câteva săptămâni adăpostul acestora a fost distrus. Într-un scurt interviu, Iulian Călin, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii(CMSN) Constanța a declarat că astfel de acțiuni au loc și acum în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Și în momentul de față lucrăm la adăposturile animalelor, însă mai sunt puține lucruri de făcut. Până acum am reabilitat tot ce era de reabilitat și necesar. Animalele sunt puse la adăpost. Am adus tot ceea ce este necesar pentru ca acestea să treacă peste sezonul rece în siguranță”, a declarat Iulian Călin, directorul CMSN Constanța.

Totodată, a menționat faptul că legat de hrana animalelor nu sunt probleme, ci se face stocul necesar, deoarece CMSN are promisiuni pentru sponsorizări de la persoane juridice și fizice.

Hrana animalelor, un aspect extrem de important, pe lângă siguranța lor pe perioada sezonului rece. Țin să menționez că nu sunt probleme legate de hrană”, a mai precizat Iulian Călin, directorul CMSN Constanța.
 
jooble.org