Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Deputatul PSD Lucian Lungoci: *Indiferent din ce partid face parte  primarul cu apucături violente, trebuie să fie exclus din formațiunea politică pe care o reprezintă!*

Deputatul PSD Lucian Lungoci: *Indiferent din ce partid face parte primarul cu apucături violente, trebuie să fie exclus din formațiunea politică pe care o reprezintă!*(732)


Parlamentarul Lucian Lungoci ia atitudine și critică vehement gravul incident cu o polițistă, în care a fost implicat primarul liberal al localității Poarta Albă, Vasile Delicoti, prin următorul mesaj postat pe pagina sa de socializare:

 

" ‼️Este de neconceput ca un reprezentant al unei administrații publice locale, cu atât mai mult un primar, să comită un act de agresiune asupra unui polițist. Indiferent din ce partid face parte primarul cu apucături violente, trebuie să fie exclus din formațiunea politică pe care o reprezintă.

⚠️Este o acțiune de bun simț politic la care sper că va recurge și PNL Constanța, în cazul primarului liberal din Poarta Albă. Iar dacă organizația locală nu va lua această decizie, aștept ca măcar conducerea centrală a PNL să ia atitudine, pentru că partidele politice nu trebuie să tolereze sub nicio formă astfel de manifestări agresive!

⚠️Aștept ca PNL, partid istoric în care membri se revendică urmași ai Brătienilor, să nu adopte calea USR! Uniune care, după ce înfiera problemele de integritate la alte partide, a făcut scut în jurul membrilor de partid acuzați de incompatibilitate și fapte penale.

⚠️Nu în ultimul rând, sper ca toate formațiunile politice să nu încurajeze prin nepăsare acțiuni violente ale persoanelor care au carnet de partid, indiferent ce funcție dețin aceștia. "

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri